
احداث مدارس با شرايط اقليمي هر منطقه صورت مي گيرد
به گزارش خبرنگار اجتماعي «شبكه خبر دانشجو»، مرتضي رئيسي، در همايش «مدرسه ايراني، نماد ايراني» كه صبح امروز در دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: اين همايش از سال 85 به دنبال دستورات موكد مقام معظم رهبري در برنامه چهارم و بازسازي مدارس ايراني و اسلامي و همچنين استحكام بخشي به بناهاي كشور شروع به کار کرده است.
وي يادآور شد: سازمان نوسازي و تجهيز مدارس كشور به عنوان متولي احداث فضاي آموزشي يكي از نهادهاي اصلي در ايجاد معماري ايراني در ساخت و ساز مدارس مي باشد اين در حالي است که تا کنون هويت بخشي مناسبي در اين زمينه صورت گرفته است.
رئيسي يادآور شد: در سال اول 70 طرح به اين همايش ارسال شد اما امسال نسبت به سالهاي گذشته با افزايش طرح هاي جديد روبرو شديم و تا كنون حدود 119 طرح نو و تازه به اين همايش ارسال شده است.
رئيس سازمان نوسازي و تجهيز مدارس كشور يادآور شد: مجموعه طرحهاي جديدي كه تا كنون از سال اول برگزاري اين همايش ارائه شده به 150 طرح رسيده است كه بخشي از آن نوسازي مدارس حوزههاي علميه خواهران است.
وي يادآور شد: پروژه هايي كه در حال حاضر در دست اجرا داريم و همچنين پروژههايي كه طي چند سال گذشته اجرا كرديم از يك معماري ظاهري و دروني متفاوتي نسبت به سال هاي گذشته برخوردار است.
رئيسي يادآور شد: اجرايي كردن نظارت بر معماري مدارس هر چندكه هزينه دارد اما اين هزينه همان سرمايه گذاري در بخشهاي آموزشي است و احداث مدارس در مناطق مختلف كشور متناسب با شرايط اقليمي هر منطقه صورت مي گيرد./انتهاي پيام/