کد خبر:۶۱۰۸۹۶
طی اطلاعیه سازمان سنجش اعلام شد؛

جزئیات پذیرش داوطلبان بورسیه و رشته‌های دارای شرایط خاص در مقطع کارشناسی‌ارشد

شرایط پذیرش داوطلبان بورسیه و رشته‌های دارای شرایط خاص در مقطع کارشناسی‌ارشد از سوی سازمان سنجش آموزش کشور اعلام شد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش خبرنگار  دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با توجه به اینکه نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۹۶ سه‌شنبه ۱۶ خردادماه اعلام می‌شود؛ سازمان سنجش طی اطلاعیه ای پذیرش در رشته های خاص و بورسیه را اعلام کرد. گزینش دانشجو در هر یک از رشته‌های امتحانی دوره‌های کارشناسی ارشد ناپیوسته از بین داوطلبان که بر اساس کارنامه اولیه مجاز به انتخاب رشته هستند، با توجه به نمره کل اکتسابی و اولویت کدرشته‌های انتخابی و نتیجه بررسی صلاحیت‌های عمومی مطابق با ضوابط انجام می‌شود. گزینش نهایی در تمام رشته‌های تحصیلی بر اساس ۸۰ درصد نمره آزمون کتبی در هر گرایش با توجه به ضرایب مربوط و ۲۰ درصد معدل ترازشده انجام می‌شود.

 

متقاضیان بورسیه وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها یا موسسات آموزش عالی دارای شرایط خاص در هریک از کدرشته‌های تحصیلی باید علاوه بر دارا بودن شرایط عمومی و اختصاصی مندرج در دفترچه راهنمای شماره یک و احراز حدنصاب نمره علمی لازم، واجد شرایط و ضوابط اختصاصی وزارتخانه یا سازمان یا ارگان بورس‌دهنده یا مؤسسه آموزش عالی شرایط خاص باشند.تمام داوطلبان باید پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنما در صورت تمایل و واجد شرایط بودن بر اساس رشته مجاز خود نسبت به انتخاب حداکثر ۲ کدرشته محل بورسیه اقدام کنند.

 

در هر یک از کدرشته‌محل‌های انتخابی براساس ظرفیت پذیرش دانشجوی بورسیه، فهرست اسامی معرفی‌شدگان در این کدرشته‌ها تا چند برابر ظرفیت استخراج و در هفته دوم تیرماه درج می‌شود.تاریخ دقیق اعلام اسامی چند برابر ظرفیت و برنامه زمانی مصاحبه و سایر مراحل گزینش در روز ۲۹ خردادماه از طریق سازمان سنجش منتشر می‌شود.

 

آن دسته از داوطلبانی که بر اساس کارنامه در هر دو کدرشته امتحانی مجاز به انتخاب رشته هستند، محنصراً مجاز به انتخاب حداکثر دو کدرشته محل دارای شرایط خاص و بورسیه هستند، ولی انتخاب کدرشته‌محل‌های تحصیلی دانشگاه‌های امام صادق(ع) و شاهد از شرط محدودیت مستثناست.

 

لازم به ذکر است؛ وزارت علوم به هیچ یک از دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد بورس تحصیلی اعطا نمی‌کند.

 

همچنین؛ با توجه به تصویب قانون جامع خدمت‌رسانی به ایثارگران و اصلاحیه آن، گزینش داوطلبان براساس این قانون صورت می‌گیرد، یعنی ۲۵ درصد از ظرفیت پذیرش به رزمندگان و ایثارگران انقلاب اسلامی به شرط کسب حدنصاب علمی اختصاص می‌یابد. 

 

داوطلبانی که از سال ۶۸ تاکنون یک بار با سهمیه رزمندگان در مقطع کارشناسی ارشد پذیرفته شدند در صورتی که حداقل ۱۲ ماه حضور داوطلبانه در جبهه‌های نبرد حق علیه باطل داشته باشند، می‌توانند از این سهمیه استفاده کنند. آن دسته از داوطلبان سنوات قبل که با استفاده از سهمیه‌های شاهد و ایثارگر در ردیف پذیرفته‌شدگان رشته‌های تحصیلی دوره‌های شبانه، دانشگاه‌ها، مؤسسات آموزش عالی،‌ دانشگاه پیام نور، مؤسسات غیرانتفاعی یا پردیس‌های خودگردان قرار گرفته‌اند، در صورت انصراف از رشته قبولی خود فقط یک بار مجاز به استفاده از سهمیه‌ها هستند.

 

یادآور می شود؛ تمام اتباع غیرایرانی شرکت‌کننده در آزمون کارشناسی ارشد باید علاوه بر دارا بودن شرایط عمومی اختصاصی، بند مربوط به این پذیرش را در تقاضانامه اینترنتی علامت‌گذاری کرده باشند.فقط اتباع غیرایرانی مقیم جمهوری اسلامی منوط به داشتن یکی از مدارک اقامتی یا شناسایی معتبر در گزینش شرکت داده می‌شوند.اتباع غیرایرانی مجاز به انتخاب رشته‌های تحصیلی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی در مناطق ممنوعه تردد و اسکان اتباع خارجی نیستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار