به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ تلاوت قرآن در ماه مبارک رمضان بسیار توصیه شده و برای آن پاداشی عظیم وعده داده شده است.
خوب است که در کنار تلاوت و ترتیل آیات قرآن قرآن، توصیه های خداوند در قرآن برای ساختن یک سبک زندگی سلامت و دینی را هم مورد بررسی قرار دهیم. ممکن است در مطالعه روزانه قرآن این نکات به چشم ما نیامده باشد، حال آنکه طبق وعده الهی این کتاب برای هدایت بشر در همه زمان ها کارگشاست و نکات کلیدی بسیار جالبی در آن وجود دارد.
در طول ماه مبارک هر روز یک توصیه قرآن برای فرد مومن را منتشر می کنیم.
مومن نمی ترسد!
«ترس» يکي از مهمترين ويژگيهاي اخلاقي است که بهحسب متعلق آن به دو قسم ارزشي و ضدارزشي تقسيم ميشود؛ گاه فضيلت و گاه رذيلت بهشمار ميآيد.
دستة اول، از مهمترين فضايل اخلاق است که نقشي سازنده در تربيت انسانها دارد و موجب نجات از خطراتي است که انسان را تهديد ميکند. دستة ديگر، که در زمرة رذايل اخلاقي قرار ميگيرد، ماية ذلت و زبوني و مانع رشد و تعالي انسان ميگردد. ترس از فقر، مرگ و طاغوت از مهمترين ترسهاي ضدارزشي در قرآن ميباشند.
تا جایی که خداوند سوره آیات ۶۲ و ۶۳ سوره یونس ترس را برای مومنانی که ایمان آورده اند شایسته نمیداند و آن ها را از آن مبرا می داند.
متن آیه:
أَلا إِنَّ أَوْلِياءَ اللَّهِ لا خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَ لا هُمْ يَحْزَنُونَ (62) الَّذِينَ آمَنُوا وَ كانُوا يَتَّقُونَ (63)
معنی آیه:
آگاه باشيد اوليا (و دوستان) خدا نه ترسى دارند و نه غمگين مىشوند. همانها كه ايمان آوردند و (از مخالفت فرمان خدا) پرهيز مىكردند.