کد خبر:۶۱۳۶۲۳
روحانی:

دولت یازدهم مظلومترین دولت در تاریخ انقلاب بوده است/ انتقاد مثل نمک غذاست

رئیس‌جمهور با بیان اینکه بی تردید دولت یازدهم مظلومترین دولت در تاریخ انقلاب بوده است ، گفت: ما در شرایط امروز باید بیشتر به آینده و نه گذشته و به اهداف ملی و نه رقابت‌های دیروز نگاه کنیم.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور در ضیافت افطار با اصحاب رسانه با تسلیت سالروز شهادت مظلومانه مولی الموحدین حضرت علی ابن ابیطالب (ع) ابراز امیدواری کرد  که همگان بتوانند از شب‌های قدر بهره کافی را ببرند و همواره پیرو راه امام علی (ع) باشند.

 

روحانی با اشاره به روز غدیر و معرفی امام علی(ع) از سوی پیامبر عظیم الشان اسلام ، به نقش مهم رسانه ها اشاره کرد و گفت: اساسا رسالت یعنی کسی که پیام الهی و آنچه که خداوند مقرر کرده به بشر ابلاغ می کند پس کار رسانه کار پیامبری و کار مقدسی است . پیامبر (ص) در همان روز غدیر به نقش مهم رسانه ها اشاره کردند و فرمودند همه آنهایی که در اینجا حضور دارید موظف هستید تا حادثه امروز را به کسانی که در اینجا حضور ندارند ابلاغ کنید و برسانید.

 

رئیس‌جمهور ابلاغ پیامهای اصلی دین، تاریخ، ملت، انقلاب و اهداف نظام اسلامی را وظیفه همگان دانست و گفت: رسانه سازنده خبر نیست، رسانه ابلاغ کننده حقیقت است و این وظیفه سنگینی است.

 

روحانی با اشاره به نقش مهم رسانه ها در دوران انتخابات و حضور و مشارکت گسترده مردم در آن برهه تاریخی حساس گفت: روزهای انتخابات روزهای بسیار مهمی برای کشور و عید سیاسی و روزها و شبهای قدر ملت ایران بود. مردم ایران قدر، آینده و سرنوشت خود را با حضور در کنار صندوق های رای رقم زدند.

 

رئیس‌جمهور افزود: حضور گسترده مردم در انتخابات در حساسترین موقعیت منطقه ای، تاریخی و جهانی روی داد یعنی در شرایطی که غرب به دنبال فشار جدید به ایران بود و برخی ها در منطقه اجتماع کرده بودند تا پیام تهدید را به ملت ما بدهند و اربابان، دستورهای جدیدی را به تروریست های منطقه داده بودند که حتما باید تهران را ناامن کنید  اما مردم ایران با حضور پرشور خود همه این توطئه ها را نقش بر آب کردند.

 

رئیس‌جمهور با بیان اینکه بی تردید دولت یازدهم مظلومترین دولت در تاریخ انقلاب بوده است ، گفت: ما در شرایط امروز باید بیشتر به آینده و نه گذشته و به اهداف ملی و نه رقابت‌های دیروز نگاه کنیم.

 

روحانی دولت را نماینده مردم ایران دانست و اظهارداشت: بیان موفقیت ها و پیروزی های دولت چیزی جز بیان موفقیت ها و پیروزی های ملت نیست. دولت چیزی نیست جز نماینده مردم و یکی از اشتباهاتی که رسانه ها باید تصحیح کنند، این است که گفته می شود مثلا این آقا وکیل الدوله است و یا این رسانه، رسانه طرفدار دولت است. در حالیکه دولت همان نماینده ملت است.

 

رئیس‌جمهور با اشاره به حضور مردم در هر چهار سال در سطح ملی برای انتخاب رییس جمهور به عنوان نماینده همه مردم ، گفت: انتخابات ریاست جمهوری در سطح کشور و ملی است و کسی که انتخاب می شود مبنای قانون اساسی این است که رییس "جمهور"  و "همه مردم " و مجری وظایفی باشد که قانون اساسی بر دوش او گذاشته است.

 

روحانی با تاکید بر اینکه انتقاد سازنده بسیار مفید است، گفت: درست است که انتقاد کاملا لازم است. در مثل انتقاد حکم نمک غذا را دارد، اما همه غذا که نباید از نمک تشکیل شود. بلکه باید اصل اخبار و واقعیت ها را نیز به مردم گفت.

 

رئیس‌جمهور اضافه کرد: انتقاد واقعی و سازنده یعنی اینکه واقعیتی را برای مردم توضیح دهیم و مثلا به مردم بگوییم در تولید گندم خودکفا شدیم و بعد انتقادمان را هم مطرح کنیم. انتقاد سازنده لازم است، اما مثلا بگوییم که در حالی که در سال ۹۲ روزانه ۶ میلیون لیتر گازوئیل وارد می کردیم، امروز روزانه ۱۳ میلیون لیتر گازوئیل صادر می کنیم و برنامه داریم که این میزان سال آینده به ۲۰ میلیون لیتر برسد. بگوییم در حال رسیدن به خودکفایی در تولید بنزین هستیم و بعد انتقادمان را هم مطرح کنیم.

 

وی اظهار داشت: انتقاد یعنی اینکه اول اصل و واقعیت را برای مردم توضیح دهیم و بگوییم در طول سه سال و نیم گذشته در پارس جنوبی ۱۱ فاز جدید افتتاح شد در حالی که در کل دولتهای گذشته ۱۰ فاز افتتاح شده بود و بعد بگوییم که ۱۱ فاز کم است و باید فازهای بیشتری افتتاح می شد. برای مردم بگوییم بعد از سالیان دراز صادرات غیرنفتی بر واردات کشور پیشی گرفت و بعد انتقاد کنیم که چرا یکسال زودتر این اتفاق نیفتاد. بگوییم تولید محصولات غذایی در دولت یازدهم ۲۱ میلیون تن اضافه شده و بعد انتقاد کنیم که مثلا چرا این میزان بیشتر نبود یا زودتر اتفاق نیفتاد.

 

روحانی تصریح کرد: از رسانه هایی که ادای وظیفه کردند سپاسگزاریم و از رسانه هایی هم که به اعتقاد ما مسیرشان دقیق نبوده خواهش می کنیم حالا که انتخابات تمام شد، دولت یازدهم هم تمام شد و می خواهیم وارد دولت دوازدهم شویم، بیایید کمک کنید با یک فضای جدید وارد این عرصه شویم. لحن ها را دوستانه و برادرانه تر کنیم.

 

رئیس‌جمهور با بیان اینکه امشب، شب امیرالمومنین علی (ع) است، خاطرنشان کرد: زندگی حضرت علی (ع) به ما می آموزد که تبلیغات ناصحیح می تواند حتی چهره امیرالمومنین و واقعیت این چهره ای را که سراسر حق و عدل است، مخدوش کند. به ما می آموزد که تبلیغات ناصحیح کاری می کند که مردم روبروی امیرالمومنین در جمل و صفین و نهروان می ایستند.

 

روحانی گفت: این نشان می دهد که امروز رسالت سنگینی بر عهده ماست. البته مردم در ایام انتخابات و در شکل شهروند خبرنگار به صحنه آمدند و لذا اگر رسانه هایی که در مسیر حق حرکت می کردند، تنها بودند ما در انتخابات موفق نبودیم.

 

رئیس‌جمهور در ادامه سخنان خود با طرح این سوال که چرا برخی از ما لحن مان را اصلاح نمی کنیم و چرا نمی دانیم با چه لحنی می خواهیم با دولت، با منطقه و با دنیا صحبت کنیم، اظهار داشت: با لحن تند به جایی نمی رسیم. والله جز اعتدال راه دیگری وجود ندارد. امام خمینی (ره) هم با اعتدال انقلاب را پیروز کرد. اگر امام به مردم می گفت بروند جلوی ارتش بایستند و مقابله کنند، کشور حمام خون می شد. اما امام چنان عمل کرد که هر چیزی را جذب و هضم کرد.

 

روحانی افزود: امیرالمومنین (ع) وقتی مشاهده کرد تعدادی از لشکریانش در صفین، حین جنگ به دشمن دشنام می دهند، واکنش نشان داد و گفت من اصحابی را نمی خواهم که به دشمنانشان فحش دهند. حالا برخی از ما ما که خود را شیعه علی (ع) می دانیم، چرا دشنام دادن را افتخار می دانیم و ناسزا گویی را انقلابی گری می دانیم؟ انقلابی ما امیرالمومنین و پیامبر اکرم (ص) است، عماریاسر است. مگر ما شیعه علی نیستم. ما انقلاب کردیم تا راه پیامبر (ص) و راه علی (ع) را دنبال کنیم که به اصحاب خود می فرمود که حتی در هنگام جنگ به دشمن دشنام ندهید.

 

رئیس‌جمهور تصریح کرد که امشب، شب امیرالمومنین است و بیایید تلاش کنیم تا راه او را انتخاب کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
کوروش
Iran (Islamic Republic of)
۲۶ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۰
آقای روحانی ما فراموشی نگرفتیم! هنوز آشفته گویی های شما در طول 4 سال و به ویژه در یک ماه نزدیک به انتخابات از یاد ما نرفته! شما حتی به تاریخ صدر اسلام هم رحم نکردی!
28
3
یوسف
۲۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۸
فک کنم بنده خدا!شیخ حسن روزه گرفته! فشارش اومده پایین! خون به مغزش نمیرسه!!!؟؟؟ !!؟؟؟ اون از نطقش راجع به صلح امام حسن و قبول جریان سقیفه از ناحیه حضرت علی صلوات الله علیهم! اینم ازین حرفا!!!؟؟؟؟؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۶ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۳
بابا سمبل مظلومیت!! سمبل لحن آرام! سمبل متانت!!! ما هم که بیغغغغ
18
3
میثم
Iran (Islamic Republic of)
۲۶ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۷:۱۲
دلم کباب خواست
16
3
سینا
Iran (Islamic Republic of)
۲۶ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۸:۵۰
مظلوم ! دلمان سوخت ! مظلوم چون دختر وزیر
مظلوم همچون برادری که جلو گرفتن مدرکشو گرفتند .
مظلوم همچون صفدر حسینی که صندوق و ازش گرفتن
مظلوم مانند موسوی و کروبی که تو قفس کردن فقط به جرم یه کم فتنه !
مظلوم مثل مهدی هاشمی !
مظلوم مثل کرسنت و بیژن و برو بچ
مظلوم مثل ترکیه که مجبور شده گاز مجانی وارد بکنه
مظلوم بمثل اوباما
مظلوم مثل 2030 که قبل از خشک شدن جوهر امضاش کوبیدند تو دهنش
مظلوم مثل یونسکو و اژانس یهود
مظلوم مثل بانک جانی که نتونست اطلاعات بانک های ما را کش بره
مظلوم مثل FTAF
این همه مظلومیت اخر تا کی
الهی دنیا بترکی و این همه مظلومیت را نبینی
24
3
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۶ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۲:۲۶
آخه آراء ۵۷ درصدی ی روحانی در کل انتخابات های ۳۸ ساله کمترین درصد بوده و این نشان کمترین محبوبیت در کل دوره های ریاست جمهوری است / حالا این درصد کم و محبوبیت پایین رو مظلومیت میدانند !!! / اما دولت ی روحانی بجای اینکه عملکرد بد خود را دلیل این محبوبیت پایین بدانند دست به مظلوم نمایی میزند/ ۱۶میلیون نفر آراء ی رییسی + ۱۳ میلیون نفر هم در دوره ی روحانی رای ندادند = ۲۹ میلیون نفر از ۵۶ میلیون‌نفر واجد شرایط رای از عملکرد دولت ی روحانی راضی نبودند / دولت ی روحانی و طرفدارانش هرموقع خواستند به ۲۳ میلیون رای خود بنازند و‌افتخار کنند این ۲۹ میلیون نفر رو در نظر بگیرند اونوقت میفهمند که چقدر دولت محبوبیت داشته و دارند!!!؟
10
2
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۳:۰۰
گزافه گویی بس است مردم منتظر عمل به شعار های معیشتی شما هستند. تحریم ها هم که اضافه تر شد.دشنام و فرهنگ دشنام دادن را هم که طرفداران شما خوب بلدند پس لطفا به انقلابیون ربطش ندید.
3
1
جواد
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۴:۰۳
آقای حسن روحانی :
ایجادامیددردشمنان جمهوری اسلامی ایران برای عوض کردن رژیم ،راچه می نامید؟
ندانم کاری شمادرغلط عمل کردن شما وعواملتان رادرمذاکرات برجام راچه می نامید؟
هول هولکی یک طرفه عمل کردن دربرجام راچه می نامید؟
و......و.......و.....و......و.......و........
5
1
زهرا
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۵۱
واقعا آدم از بی شرمی و پررویی بعضیا نمی دونه چکار کنه!!!!!!!!!!!!! مظلومیت و این همه تهمت؟!!! مظلومیت و این همه دور برداشتن؟!!!! خدا از سرت نگذره مظلوم.
4
1
ناشناس
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
۲۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۱
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
عاخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
2
1
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۵۶
دستمالام تموم شد تو رو خدا دیگه ادامه نده ! ااااااااااااااه !
1
1
پربازدیدترین آخرین اخبار