کد خبر:۶۱۳۶۹۸

انتقاد تند برلین و پاریس از تحریم آمریکا علیه روسیه

وزارت خارجه فرانسه روز جمعه اعلام کرد ایالات متحده آمریکا بایستی قبل از اعمال تحریم‌های جدید علیه روسیه، این تحریم‌ها را با کشورهای اروپایی و اعضای گروه هفت هماهنگ کند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، وزارت خارجه فرانسه روز جمعه اعلام کرد ایالات متحده آمریکا بایستی قبل از اعمال تحریم‌های جدید علیه روسیه، این تحریم‌ها را با کشورهای اروپایی و اعضای گروه هفت هماهنگ کند. 

 

نمایندگان مجلس سنای آمریکا روز پنجشنبه طرحی که خواستار اعمال تحریم علیه روسیه به بهانه دخالت این کشور در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا است را در مجلس سنای این کشور به تصویب رساندند. 

 

یک سخنگوی وزارت خارجه فرانسه در جمع خبرنگاران گفت: «برای چندین سال ما دشواری‌های ناشی از قوانین برون‌مرزی را به ایالات متحده خاطرنشان کرده‌ایم.»

 

وی اضافه کرد: « در موضوعات مربوط به امنیت و سیاست‌های صنعتی اروپا ما تمایل داریم که آمریکا به هماهنگی‌های مورد نظر، به ویژه در درون چارچوب گروه هفت پایبند باشند.»

 

در تحولی جداگانه، آلمان هم تهدید کرد در صورتی که تحریم‌های جدید علیه روسیه به ایجاد محدودیت برای شرکت‌های آلمانی منجر شود، علیه آمریکا اقدام متقابل خواهد کرد. 

 

برلین نگران است تحریم‌های جدید آمریکا به جریمه شرکت‌های اروپایی و فرانسوی دخیل در پروژه نورد استریم-2 منجر شود. هدف این پروژه احداث خط لوله‌ای برای انتقال مستقیم گاز روسیه به آلمان از مسیر دریای بالتیک است. 

 

سخنگوی صدراعظم آلمان هم مصوبه تحریمی سنا که برای تبدیل شدن به قانون بایستی به تصویب مجلس نمایندگان آمریکا هم برسد را به عنوان «حرکتی عجیب و غریب» توصیف کرد. 

 

وی گفت عجیب است که تحریم‌هایی که برای تنبیه روسیه در نظر گرفته شده می‌تواند به جریمه شرکت‌های اروپایی هم منجر شوند. 

 

از طرف دیگر نماینده روسیه در امور تجاری در آمریکا هم روز پنجشنبه آمریکا را به استفاده از ابزار تحریم‌ها جهت بسترسازی برای ایجاد مزیت برای شرکت‌های آمریکایی در بازارهای خارجی متهم کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار