به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، بر اساس گزارش جدیدی که امروز توسط صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) منتشر شد، یک پنجم کودکان کشورهای ثروتمند در فقر زندگی میکنند.
این موضوع بدین معنی است که حداقل از هر 5 کودک، یک کودک در شرایط نابسامان زندگی از نظر تغذیه، تحصیل، پوشاک، رفاه نسبی و هر چیز دیگری که شامل نیازهای اولیه وی میشود، زندگی میکند.
گزارشهای سازمان ملل متحد، حاکی از آنست که 13 درصد کودکان کشورهای توسعه یافته، فاقد دسترسی به غذای کافی و مغذی هستند؛ با استناد به نتیجه تحقیقات، این رقم در کشورهایی همچون آمریکا و انگلیس در کمال ناباوری به 20 درصد هم افزایش مییابد.
آخرین گزارشات توسط مرکز تحقیقات یونیسف نشان میدهد، کشورهای ثروتمند نیز با چالش تعهدات جهانی برای کودکان روبهرو هستند.
سازمان ملل متحد، معیارهایی نظیر سطح تحصیلات، سلامت روان، مصرف الکل، فرصتهای اقتصادی و محیط زیست 41 کشور پردرآمد جهان را بررسی کرده و بر اساس نتایجی که از این تحقیقات به دست آورده، اعلام کرده است که آلمان و کشورهای شمال اروپا در رأس فهرست و کشورهای رومانی، بلغارستان و شیلی در انتهای فهرست قرار گرفتند.
با توجه به کیفیت آموزش و پرورش در کشورهایی با بهترین عملکرد تحصیلی از جمله ژاپن و فنلاند، یک پنجم از نوجوانان 15 ساله آنها حداقل سطح مهارت در خواندن، ریاضیات و علوم را ندارند.
«سارا کوک»، مدیر بخش تحقیقات یونیسف باور دارد، درآمد بالاتر به معنای کیفیت زندگی بهتر برای کودکان نیست؛ دولتها برای رسیدن به شرایط نسبی و از بین بردن فاصلهها باید اقدامات موثری را انجام دهند.
یونیسف خواستار قرار دادن عادلانه کودکان در قلب پیشرفت کشورهای با درآمد بالا شده و اعلام کرده است، بهبود رفاه کودکان تنها رمز دستیابی به شرایط مساعد و پایدار در آینده است.