کد خبر:۵۵۳۳۶۶
یونیسف:

۴۰۰۰ نفر از موصل فرار کرده‌اند

صندوق کودکان سازمان ملل (یونیسف) می‌گوید از زمان آغاز درگیری‌ها برای بازپس‌گیری کنترل موصل، بیش از ۴ هزار نفر از این شهر فرار کرده‌اند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، پیتر هاوکینز، نمایندۀ یونیسف در عراق، روز یکشنبه با اشاره اینکه نمی‌توان آمار دقیقی از آوارگان ارائه داد، گفت دست‌کم شرایط در یکی از اردوگاه‌های آوارگان در نزدیکی موصل «بسیار بسیار بد» است.

 

وی گفت تیم‌های امدادرسانی یونیسف آب، لوازم بهداشتی و وسایل مورد نیاز دیگر را به منطقه ارسال کرده‌اند.

 

هاوکینز گفت همچنین واکسن‌ فلج اطفال و سرخک به منطقه ارسال شده‌است؛ ساکنان موصل در 2 سال اخیر به خدمات بهداشتی و درمانی دسترسی نداشتند.

 

وی تصریح کرد یونیسف قصد دارد به بیش از 784 هزار نفر از جمله 500 هزار کودک کمک‌رسانی کند.

 

نمایندۀ یونیسف در عراق تصریح کرد کودکان بر اثر ناآرامی‌های موصل در خطر مرگ یا جراحت، خشونت جنسی، آدم‌ربایی و جذب از سوی تروریست‌ها قرار دارند.

 

حیدر العبادی، نخست‌وزیر عراق، در ساعات اولیۀ دوشنبه (26 مهر) از آغاز عملیات نظامی برای آزادسازی موصل از اشغال تروریست‌های داعش خبر داد.

 

با آغاز این عملیات، حدود 60 هزار نیروی ارتش و پلیس عراق با همراهی نیروهای بسیج مردمی و پیشمرگه‌های کُرد، در حومۀ شهر موصل به پاکسازی و پیش‌روی پرداختند.

 

گزارش‌های منتشرشده از موفقیت نیروهای عراقی و آزادسازی ده‌ها روستا در حومۀ جنوبی، شرقی و شمالی موصل حکایت دارد.

 

گروه تروریستی داعش در اواخر بهار 1393 با پیشروی در خاک عراق، بخش‌هایی از شمال و غرب این کشور را اشغال کرد. نیروهای عراقی با پشتیبانی نیروی هوایی موفق شده‌اند بخش‌های قابل توجهی از این مناطق را از اشغال این گروه تروریستی آزاد کنند.

 

نیروهای عراقی در یک سال گذشته موفق شدند به طور چشمگیری تروریست‌های داعش را به عقب رانده و کنترل شهرهای مهمی نظیر بیجی، تکریت، رمادی و فلوجه را از تکفیری‎ها پس بگیرند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار