کد خبر:۶۱۴۶۱۸
داوودی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

بیانیه گروه‌های جهادی در ذهن رهبر انقلاب ماندگار شد/ صبح رویش؛ تنها مدرسه مخصوص کودکان‌کار در کشور

نماینده گروههای جهادی در دیدار رمضانیه رهبر معظم انقلاب با دانشجویان گفت: نکته قابل توجه در دیدار رهبری با دانشجویان این بود که بیانیه اردوهای جهادی در ذهن رهبر انقلاب ماندگار شد و نکاتی را چند روز بعد در دیدار با مسئولان نظام متذکر شدند.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دیدارهای دانشجویی رهبر معظم انقلاب همواره از جذابیت ها و حواشی خاصی برخورد بوده که تا مدت ها شاهد انعکاس بازخورد آنها در رسانه ها و جمع های دانشجویی هستیم.

 

با توجه به دیدار رمضانیه رهبر معظم انقلاب با دانشجویان، گفت‌وگویی با سیدمحمدحسن داودی، مسئول گروه جهادی صبح رویش و نماینده اردوهای جهادی که از سخنرانان این دیدار نیز بوده، انجام داده ایم؛ که مشروح آن را در ادامه می خوانیم.

 

داوودی گفت: دیدار دانشجویان با رهبرانقلاب خاص، بدیع و جذاب است که می‌تواند در زندگی هر دانشجویی اتفاق بیفتد.

 

وی افزود: یکی از ویژگی‌های کشور ما این است که دانشجویان در این سطح با شخص اول کشورشان می‌توانند صحبت کنند و این امتیازی است برای کشور ما؛ که فقط دانشجویان ما آن را دارند.

 

داوودی در خصوص سخنرانی خود در دیدار با رهبر انقلاب گفت: در این دیدار سعی کردم نکاتی را در خصوص اردوهای جهادی به صورت بیانیه از طرف گروه‌های جهادی به رهبر انقلاب ارائه کنم. در این بیانیه حرف‌های سیاسی به آن معنی که صفر تا صد به مسائل سیاسی اختصاص داشته باشد، نبود و بیشتر بیانیه‌ای ترکیبی از مسائل سیاسی و راهکارهای اجرایی و عملیاتی مطرح شد.

 

نماینده گروه‌های جهادی یادآور شد: نکته‌ای که بیانیه گروه‌های جهادی داشت، این بود که پیشنهاد عملیاتی برای کادرسازی و جانشین پروری در رده‌های مدیریتی نظام بود و اتفاقا بازخورد بسیار جالبی از رهبر انقلاب گرفتیم. وقتی که سخنرانی به اتمام رسید، ایشان در خصوص همین پیشنهاد عملیاتی و استفاده از جوانان در رده‌های مدیریتی کشور خواهش کردند که ما پیشنهاد مشخصی را مکتوب و به ایشان ارائه دهیم. در حال حاضر با همکاری گروه‌های متعدد جهادی در حال تکمیل پیشنهاد خود جهت ارائه رهبرمعظم انقلاب هستیم.

 

وی ادامه داد: چند روز پس از دیدار دانشجویان، دیدار سران نظام با رهبر انقلاب برگزار شد؛ ایشان در اواسط این دیدار اشاره‌ای به دیدار دانشجویان کرده و به استفاده از جوانان در رده‌های مدیریتی و ظرفیت جوانان تاکید کردند.

 

داوودی اضافه کرد: نکته قابل توجه در دیدار رهبری با دانشجویان این بود که بیانیه اردوهای جهادی در ذهن رهبر انقلاب ماندگار شد و  نکاتی را به مسئولین نظام متذکر شدند؛ که امیدواریم تذکر ایشان برای کادرسازی نظام و بخش‌های دیگر کشور بیشتر مورد توجه قرار بگیرد و بیشتر شاهد عملیاتی شدن توصیه‌های ایشان در به کارگیری جوانان باشیم چرا که هر جا از جوانان استفاده شده، نتیجه مثبتی در کشور دیده شده است؛ متاسفانه دولت خیلی به جوانان اعتماد نمی‌کند.

 

نماینده گروه‌های جهادی در خصوص مطالبه رهبر انقلاب از دانشجویان جهادی گفت: برآیند مطالباتی که ایشان از تشکل‌های دانشجویی داشتند، این بود که باید مشارکت اجتماعی و سیاسی تشکل‌های دانشجویی در کشور افزایش پیدا کند و افراد در کنار این نشاط بتوانند با شجاعت و بدون محدودیت انتقاداتشان را بیان کنند و مطالبه‌گریشان را داشته باشند؛ که این خود مقدمه‌ای برای آماده شدن جوانان برای ورود به صحنه‌های مدیریتی خواهد بود.

 

 

آتش به اختیار 

وی در خصوص واژه آتش به اختیار که رهبری در این دیدار مطرح کردند،‌ گفت: بعد از دیدار در خصوص این فرمان رهبر انقلاب، شیطنت‌هایی توسط رسانه‌ها صورت گرفت و آن را از موضع منافع خودشان تفسیر کردند.

 

داوودی یادآور شد: علاوه بر رسانه‌های اصلاح طلب، برخی از بدنه اصولگرایی نیز تحلیل درستی از این جمله نداشت و همین برداشت باعث شد که برخوردهای غیرمنطقی با این اصطلاح بیشتر شود. جمله‌ای که رهبر انقلاب در خصوص آتش به اختیار گفتند جمله‌ای بود که باعث استقبال همه رده‌های مردم شد و به حوزه فرهنگی و نقد آزادانه در دانشگاه‌ها برمی گشت؛ که این افراد در دانشگاه‌ها خیلی دچار مشکل نشوند و بتوانند نکات خود را مطرح کنند، نه اینکه فضای بزن درو ایجاد کنند و بی‌قانونی صورت گیرد و مجوز رفتارهای تند باشد.

 

نماینده گروه‌های جهادی ادامه داد: خیلی از رسانه‌ها از واژه آتش به اختیار سواستفاده کرده و برداشت بدی از این جمله داشتند در حالی که این اصطلاح حساسیت برانگیزی نبود.

 

وی گفت: آنچه که در دیدار رهبری با دانشجویان شاهد بودیم با آنچه در رسانه‌ها منعکس شد، بسیار متفاوت بود. این دیدار، دیداری بسیار صمیمانه بود که دانشجویان فرصت کافی برای بیان دیدگاه‌ها و مسائل خود را در حضور رهبر انقلاب پیدا کردند.

 

داوودی اضافه کرد: آنچه فکر می‌کنم جامعه به آن احتیاج دارد شجاعت و جسارت منطقی، عقلانی و قانونمند ذیل ساختارهای کشور و نظام است تا بتوانیم راحت انتقاد کنیم، دست به اقدام و عمل بزنیم و این اقدام و عمل کاملا قانونمند باشد. از هیچ مانع و مسئله منفی هراس و آسیبی نبینیم و این برداشتی است که من از صحبت‌های رهبر انقلاب در خصوص اصطلاح آتش به اختیار داشتم.

 

صبح رویش تنها مدرسه مخصوص کودکان کار در کشور


وی در خصوص نحوه تاسیس مدرسه صبح رویش توسط گروه‌های جهادی گفت: این مدرسه اولین و تنها مدرسه تخصصی کودکان کار در کشور است که توسط گروه‌های جهادی مستقل و جوان تشکیل شده و فعالیت‌های ویژه‌ای را انجام می‌دهد.

 

داوودی اظهار داشت: حمایت‌های بسیار خوبی برای تشکیل و راه اندازی این مدرسه در تهران توسط شهرداری صورت گرفت. این مجموعه مجموعه‌ای کاملا مستقل و غیرسیاسی است و مجوزهایی توسط آموزش و پرورش، بهزیستی و وزارت کشور برای فعالیت این مدرسه صادر شده است.

 

نماینده گروه‌‌های جهادی ادامه داد: این مدرسه در منطقه دروازه غار و منطقه ۱۷ تهران تاسیس شده و در حال حاضر ۶۰۰ نفر از کودکان کار که در معرض آسیب‌های اجتماعی هستند را تحت پوشش قرار دادیم و به این دانشجویان آموزش درسی و سبک زندگی بهتر را با الگوی رویش ارائه می‌دهیم.

 

وی یادآور شد: علاوه بر آموزش‌های درسی، این مدرسه باشگاه ورزشی، کلینیک درمانی و روان‌شناسی ویژه این دانش آموزان نیز تاسیس کرده و هم چنین حمایت‌های اجتماعی و خیریه‌ای از خانواده‌های این دانش آموزان صورت می‌گیرد.

 

داوودی یادآور شد: در این مجموعه آموزشی از متخصصان حوزه‌های مختلف دعوت به کار شده و با آن‌ها برای برطرف کردن مشکلات این دانش آموزان همکاری می‌کنیم؛ به طور کلی این مدرسه کاملا متفاوت نسبت به سایر مدارس کشور است؛ مدرسه‌ای جذاب برای دانش آموزان است که اجباری برای حضور آن‌ها نیست، اما مورد استقبال بچه‌های کار قرار گرفته است.

 

نماینده گروه‌های جهادی خاطرنشان کرد: این مدرسه به عنوان یک نهاد اجتماعی موثر و به عنوان پشتیبان برای کودکان کار در تهران است. با داشتن ۴ مرکز در تهران ۳ سال است که فعالیت خود را آغاز کرده و به زودی سه مرکز دیگر نیز آغاز به کار خواهد کرد. درخواست‌های زیادی از استان‌ها صورت گرفته و در حال انجام مراحل مقدماتی در مراکز استان‌ها هستیم تا  آن‌ها بتوانند با استانداردهای تخصصی، الگوی رویش را پیاده کنند؛ چرا که امکان تاسیس این مراکز در استان‌ها نیز وجود دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
جهادگر
Iran (Islamic Republic of)
۳۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۸:۱۱
مگه اردو جهادی هم نماینده داره ؟
نماینده گروه های چهادی
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار