کاظمی، دبیر جامعه اسلامی دانشگاه تبریز در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو در مورد دیدار دانشجویان با امام خامنهای گفت: عبارت آتش به اختیار شاه بیت رهبری در این دیدار بود و مخاطبین این عبارت هم کل دانشجویان انقلابی سراسر کشور بودند که مقابل تهاجم و نفوذ از خود واکنش نشان می دهند رهبری سند ۲۰۳۰ را مثال زدند و گفتند چرا از بیرون کشور برای ما تصمیم گیری شود این استقلال ایران را زیر سوال میبرد البته افرادی همراه با کانالهای ضد انقلاب دنبال سوءاستفاده از عبارت آتش به اختیار هستند و دنبال ایجاد هرج و مرج همچون سال ۸۸ در کشور هستند. نمونهاش را اسید پاشی مثال می زنند که البته رویه شیطان این است که حرف حق را عکس و قلب کند و این را به جامعه القا کند که بسیجیها و انقلابیون تندرو هستند. آتش به اختیار یعنی منتظر ستادهای مرکزی نباشیم و هر کجا میبینیم دشمن نفوذ کرده یا ما در پازل دشمن بازی میکنیم اقدام کنیم.
کاظمی در مورد خواسته امام خامنهای از دانشجویان مبنی بر غلبه گفتمان انقلاب اسلامی در دانشگاهها گفت: یک اشکالی که به تشکلهای انقلابی وارد است این است که برخی از آنها دور خودشان حصاری کشیدند و بعضا هم فکری را نمیپذیرند و یا به ظاهر خاصی برای حضور دانشجویان در این تشکلها اصرار دارند که باید این حصارها برداشته شود و همه دانشجویان را با آغوش باز پذیرفت و مخاطب خود قرار داد. همچنین لازم است تشکلهای انقلابی با هم متحد شوند زیرا علی رغم وجود اختلافات جزئی وقتی تفکرها یکی است و هدف و چارچوب مشترک است لذا وحدت و هماهنگی در کارهای باید وجود داشته باشد. همه تشکل ها باید اختلاف نظر را کنار بگذارند چرا که وقتی دو تشکل نمیتوانند با هم کنار بیایند چطور ممکن است بر جامعه دانشجویی دانشگاهها تاثیرگذار باشند مسئله دیگر این است که سواد علمی و رسانهای پایین ضربه زننده است و لازم است که سیرهای مطالعاتی و خودسازی به صورت قوی توسط دانشجویان انقلابی دنبال شود بعد از طی این مراحل است که میتوانیم در یک محیط عقلانی و منطقی جامعه دانشجویی را قانع کنیم و گفتمان انقلابی اسلامی را غلبه دهیم.
دبیر جامعه اسلامی دانشگاه تبریز در ادامه به سخنان انتخاباتی روحانی اشاره کرد و گفت: این صحبت که ما با مذاکره و برجام امنیت آوردیم حرف غلطی است چرا که امروز شاهد عملیات تروریستی هر چند ناموفق در تهران هستیم. اگر نیروهای سپاه و ارتش و اتحاد مردم نبود امروز مثل سوریه غرق در جنگ و آوارگی بودیم. کدام مذاکره و دیپلماسی؟دیپلماسی ذلیلانه و زانو زدن پیش امیر قطر و یا کوتاهی سیاست خارجه در مورد شهدای منا چیزی به اسم امنیت برای کشور نداشته است. اما خدا را شکر که رهبری داشتهایم که هر وقت دولت در این زمینهها سیاست خارجهاش شکست خورده خود وارد میدان شدهاند و موضوع را به مسیر خود بازگرداندهاند. مردم با عملیات تروریستی قدر امنیت را باید بیشتر بدانند چرا که در تمام کشورهای اطراف ما مردمی زندگی میکنند که با صدای بمب بیدار میشوند و با صدای بمب میخوابند.