به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حمایت میرزاده در خصوص چالشهای تنوع مدارس اظهار کرد: تنوع مدارس برای دانش آموزان و معلمان دیگر قابل تحمل نیست و کمیته آموزش و پرورش مجلس شورای اسلامی به مسئولان آموزش و پرورش اعلام کرده است که اگر در قالب لایحهای در این رابطه از مجلس کمک بخواهند، برای حل آن تلاش خواهند کرد.
وی افزود: شرایط تنوع مدارس قابل تحمل نیست و به صورت غیرعلمی و سلیقهای در چند سال گذشته افزایش یافته است که منجر به ایجاد استرس مضاعف برای دانش آموزان و مشکلات ثبت نام برای خانوادهها شده است. بنابراین در حال کلی منافع خاصی را برای جامعه ندارد.
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: تنوع مدارس باید برچیده شود و دو مدل مدرسه دولتی و غیردولتی داشته باشیم تا تکلیف مردم نیز برای ثبت نام مشخص شود؛ مدارس نمونه دولتی که قرار بود برای شناسایی و تقویت دانش آموزان مستعد در مناطق محروم فعالیت کند هم اکنون از ماهیت اصلی خود دور شده است و مدارس تیزهوشان نیز صرفا رشته ریاضی و تجربی دارند و در بحث رشته علوم انسانی فعالیت می کنند.
میرزاده تصریح کرد: اولین گام در این رابطه این است که در وزارت آموزش و پرورش متولی مدارس ابتدایی و متوسطه یک تشکیلات باشد و دیگر تشکیلاتی به نام استعدادهای درخشان نیازی نیست. از سوی دیگر دانش آموزانی که هم اکنون در مدارس سمپاد در حال تحصیل هستند باید به تحصیل خود ادامه دهند اما گسترش این مدارس و جذب دانشآموز جدید محدود شود.