آخرین اخبار:
کد خبر:۶۱۵۵۷۶
رضایی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری دانشجو مطرح کرد؛

عدم استفاده از مواد اولیه غذایی با کیفیت علت نارضایتی دانشجویان صنعتی همدان

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی همدان با اشاره به نارضایتی ۸۵ درصدی دانشجویان این دانشگاه از خدمات سلف و سرویس گفت: عدم استفاده از مواد اولیه غذایی با کیفیت استاندارد از جمله مهمترین علت نارضایتی دانشجویان این دانشگاه است.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

جواد رضایی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی همدان در گفت و گو با خبرگزاری دانشجو، با بیان اینکه این دانشگاه شورای صنفی ندارد و بسیاری از مشکلات صنفی پیگیری نمی‌شود، گفت: در همین راستا بسیج دانشجویی به عنوان بزرگترین تشکل دانشجویی دانشگاه یک نظرسنجی با موضوع غذای دانشگاه در فضای مجازی منتشر کرد که متاسفانه نتیجه این نظرسنجی با جامعه آماری ۳۰۰ نفری بیانگر نارضایتی ۸۵ درصدی دانشجویان از غذای دانشگاه است.

 

وی تحقیقاتی که پیرامون این نظرسنجی توسط دوستان انجام شد، این نتیجه را به دنبال داشت که نارضایتی فعلی به دلیلی ضعف در مسائل کیفیت، عدم استفاده از مواد اولیه با کیفیت استاندارد، عدم تعادل قیمت و کیفیت غذا و عدم رعایت مسائل بهداشتی، عدم ایجاد تنوع مناسب در نوع غذایی و اسراف بوده است که امیدواریم مسئولان دانشگاه به اصلاح ضعف های موجود بپردازند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار