کد خبر:۶۱۵۸۴۲

«پنجره ای به گذشته» در شبکه دو سیما

سریال «پنجره ای به گذشته» از سه شنبه ۶ تیرماه ساعت ۲۱:۳۰ در جدول پخش برنامه های شبکه دو سیما قرار می گیرد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ کوین سالیوان، تهیه‌کننده این سریال است که تا کنون سریال‌های مشهوری چون «آن شرلی»، «قصه‌های جزیره» و ... را ساخته است. این سریال محصول کشور کاناداست و بازیگران اصلی آن  نیز شرلی داگلاس، دیلان پروونچر، کاترین گرین‌وود و تایرون سوج هستند. گروه کارگردانی «پنجره ای به گذشته» را کن جوین‌ویل، استفن اسکاینی، دان مک‌بیریرتی و رومن بوچک تشکیل می‌دهند.


این سریال شامل اتفاقات جدیدیست که مخاطبان می توانند آن را از شنبه تا پنجشنبه در شبکه دو سیما دنبال کنند.


«خانواده» محور اصلی این سریال است که در قالب یک داستان سرگرم کننده و جذاب ارائه می شود. بینندگان شبکه دو سیما می توانند باز پخش مجموعه «پنجره ای به گذشته» را در ساعت های 1:30 بامداد، 12:00 و 16:30 مشاهده کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار