کد خبر:۶۱۶۳۰۸

رقابت برای انتخاب بهترین دوبلور در تلویزیون

سری دوم مسابقه «جادوی صدا» با موضوع رقابت هنر دوبله و گویندگی فیلم به تهیه‌کنندگی حسین حسینخانی از چهارشنبه (هفتم تیر ماه) هر شب از ساعت ۱۹:۳۰ روی آنتن شبکه سه سیما قرار می‌گیرد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، مسابقه «جادوی صدا» کاری از گروه اجتماعی شبکه سه سیماست که در آن بیش از ۶۵۰۰ علاقه‌مند به  هنر دوبله، توانایی خود را در معرض قضاوت کارشناسان باتجربه قرار دادند و در مرحله مقدماتی  ۱۷۵ نفر برگزیده شدند.


این مسابقه در شهرک سینمایی غزالی و از نیمه دوم فروردین ماه آغاز شد و  از ۱۷۵ نفر برگزیدگان مرحله مقدماتی، ۸۰ نفر توسط کارشناسان هنر دوبله چون حسین عرفانی، شهلا ناظریان، مهوش افشاری و سعید شیخ‌زاده گزینش و انتخاب شدند.



سه پیشکسوت هنر دوبله کشور نیز چون چنگیز جلیلوند، نصرالله مدقالچی و مریم شیرزاد ۸۰ نفر برگزیده را مورد ارزیابی قرار داده و از میان آنها ۱۲ نفر انتخاب می‌شوند. برگزیدگان  این مرحله با انتخاب پیشکسوتان به سه گروه چهار نفره تقسیم می‌شوند و به طور مجزا تحت آموزش قرار می‌گیرند و به رقابت می‌پردازند.


از این مرحله به بعد، داوری با مخاطبان است که پس از پخش هر برنامه، ۷۲ ساعت فرصت دارند تا نظر خود را اعلام کنند. در هر برنامه یک نفر حذف می‌شود و این روند ادامه خواهد داشت تا آنها با رأی مردم برای کسب عناوین اول تا سوم مسابقه «جادوی صدا» انتخاب شوند.


کارگردانی این برنامه را احمد حسین خانی و  اجرای  برنامه را افشین ذی‌نوری بر عهده دارند.


سری نخست «جادوی صدا» در ۲۸ قسمت ۶۰ دقیقه‌ای از  ۲۳ فروردین تا اول خرداد ماه  ۹۵ از شبکه سه سیما پخش شد.
 

سایر عوامل تولید عبارتند از:
 

کارشناسان امور دوبله: عباس مطمئن زاده ،استاد ابوالحسن تهامی، تدوین: آرش شهیدی، صدابردار:احمد پولی بابایی، تصویربرداران: یوسف دانش صدیق، مجتبی اعظم‌پور، بهزاد طیبی.



سری دوم مسابقه «جادوی صدا» به تهیه‌کنندگی حسین حسینخانی از چهارشنبه (هفتم تیر ماه) به مدت ۹ شب تا پنجشنبه (۱۵ تیر ماه)، هر شب از ساعت ۱۹:۳۰ روانه آنتن شبکه سه خواهد شد و پس از آن، پخش این برنامه هفته‌ای یک یا دو روز ادامه خواهد داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار