کد خبر:۶۱۷۲۷۹
شفیعی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

بستن قرارداد با شرکت نفتی توتال منطقی و معقول نیست

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت گفت: بستن قرارداد با شرکت توتال که بزرگترین شریک نفتی کشور قطر در ۳۰ سال اخیر بوده و بارها شائبه درز اطلاعات میادین مشترک ما توسط این شرکت وجود داشته است، اصلا منطقی و معقول به نظر نمی‌رسد.

 اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

شفیعی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، درباره امضای قرارداد جدید وزارت نفت با شرکت توتال گفت: تلاش مسئولان وزارت نفت برای امضای قرارداد با شرکت بدعهدى مانند توتال، جای تاسف دارد.
 
وی با بیان اینکه توانمندی داخلی ما در زمینه صنعت نفت بسیار زیاد است، افزود: مشخص نیست شرکت توتال چه مزیت نسبی نسبت به شرکت های داخلی ما دارد که وزارت نفت اینگونه برای آوردن توتال به ایران تلاش می کند. با توجه به وجود شرکت های خوب و توانمند داخلی در زمینه صنعت نفت و گاز، منطقی به نظر نمیرسد که با توتال قرارداد ببندیم.
 
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت گفت: اصولا در این دولت قراردادهاى محرمانه زياد بوده است و از این قراردادها  هم جزئیات زیادی در دسترس نیست. متاسفانه دولت مردم را محرم نمی داند و حاضر به شفاف سازی قراردادها برای عموم مردم و علی الخصوص کارشناسان این حوزه نیست.
 
شفیعی تصریح کرد: قرارداد بستن با شرکت توتال که بزرگترین شریک نفتی کشور قطر در  30سال اخیر بوده و بارها شائبه درز اطلاعات میادین مشترک ما توسط این شرکت وجود داشته است، اصلا منطقی و معقول به نظر نمی رسد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار