افشارنسب، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی قم در گفتوگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در مورد نشست منافقین در پاریس بلافاصله پس از سفر ظریف به فرانسه گفت: رهبر معظم انقلاب در دیدار ماه رمضان با مسئولان از تجربیات و تعاملات با دیگر کشورها و سوابق اجراییشان در اوایل انقلاب گفتند چرا که هدفشان این بود که بگویند تاریخ دوباره تکرار میشود اما متاسفانه ما باز هم بیتوجهی دولتمردان را بعد از این تذکرات رهبری شاهدیم و دولت همچنان در اجرای سندهایی چون ۲۰۳۰، IPC و ... اصرار میورزد.
افشارنسب افزود بسیاری از این سندها را عاملی برای حمایت از ملت ایران در عرصه جهانی مطرح میکند اما ما دیدیم که شکست سند برجام و کوتاه آمدن در مقابل دشمن هیچ عایدی برای ملت ایران نداشت اما جایی که کشور با اقتدار و عزت وارد شد آنها نتوانستند به عزت و حقوق ملت ایران تعدی کنند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی قم ضمن اشاره به خیانتهای فرانسه در حق مردم ایران همچون فروش خونهای آلوده به ایران و یا یاری صدام در جنگ ۸ ساله علیه ایران گفت: ما شاهدیم که فرانسه به دشمنترین دشمنان جمهوری اسلامی یعنی سازمان منحوس منافقین جا و مکان برای همایش چند هزار نفری میدهد و در این جلسه مریم رجوی علنا میگوید که ما در ۸۸ دست داشتیم و افتخار میکند که ما موفق شدند شعار رای من کو را به شعار مرگ بر ولایت فقیه بکشانند. این رابطه فرانسه با منافقین و دست دراز کردن دولت ایران به سوی فرانسه برای بهبود شرایط اقتصادی چه نسبتی دارد؟ این چه کشوری است که امروز با ما دیدار میکند و فردا با دشمن قسم خورده ما؟ چگونه ممکن است فرانسه به دنبال تعامل سودمند با ما باشد؟ متاسفانه سیاست خارجی ما تنها روی تعامل تاکید میکند و کاری به عزت و منافع کشور ندارد. بعد از بدعهدی آمریکا در برجام باید منتظر بدعهدیهای شرکتهای فرانسوی چون توتال و پژو مانند گذشته باشیم، ازموده را آزمودن خطاست ما تجربه بد عهدی پژو را داریم، و یا اینکه در قرارد با توتال ذیل قراردادهای نفتی IPC چرا باید زیر بار شروط فرانسوی ها برویم ما در صنعت نفت به خودکفایی رسیده ایم. دولت موظف است که از این رفتار دو گانه فرانسه درس بگیرد اما درس بزرگتر را باید مردم بگیرند و متوجه باشند که چه مسئولانی را برای اداره کشور انتخاب کردهاند.
وی در ادامه تاکید کرد این اهمال مسئولان در مسائل کشور ذهن را متوجه مضمون نفوذ میکند البته نفوذ به شکلهای متفاوتی اتفاق میافتد نفوذ روی فرد و نزدیک شدن به او و دخالت در تصمیم سازیهای او و خطدهی به صورت مستقیم و نوع دیگر هم بحث نفوذ فرهنگی است که مبنای فکری و باور و جهانبینی فرد به سمت لیبرالیزم غربی نزدیک میشود و لذا وادادگی در عرصههای مختلف را مجاز میشمرد و مثلا تصمیم به حذف فرهنگ جهاد و شهادت و ایثار و مقاومت میگیرد. اما از مسئولانی که خودشان در فضای انقلاب بودند و شاهد رنجها و زحمتهای ملتی برای بیرون راندن استعمار و استکبار از کشور بودهاند انتظار میرود که تفکرات و گرایشاتشان را بازنگری کنند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی قم در پایان گفت: شهید دیالمه و شهید آیت بسیاری از انحرافهای فکری این افراد به ظاهر انقلابی و خط امامی را تشخیص و در همان زمان قبل از شهادت گوشزد کرده بودند و نشان دادند که این افراد از مولفههای نیروی متخصص و متعهد انقلابی فرسنگها فاصله دارند. از جمله این افراد میرحسین موسوی و همسرش زهرا رهنورد است که شهید دیالمه به خطرات این افراد برای آینده انقلاب مفصل صحبت میکند و اخطار میدهد.