آخرین اخبار:
کد خبر:۶۱۸۸۲۱
صدرحسینی مطرح کرد:

حضور فرهنگی ایران در منطقه، پررنگ‌تر از همیشه

دکتر صدرحسینی در سخنرانی خود در نهمین دوره طرح ولایت استان آذربایجان شرقی در دانشگاه شهیدمدنی آذربایجان گفت: مگر می‌شود در داخل کشور آموزه‌های شیعی را تبلیغ کرد و در عین حال که مزار حضرت زینب (س) آماج حملات تکفیری‌ها باشد، ما دست روی دست بگذاریم؟

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دکتر صدرحسینی در نهمین دوره طرح ولایت استان آذربایجان شرقی در دانشگاه شهید مدنی آذربایجان در روز یکشنبه ۱۸ تیرماه به سخنرانی با موضوع محور مقاومت در منطقه پرداخت. ایشان آغاز سخن را با یاد از شهدای مدافع حرم آغاز کرده و فرمودند بیداری اسلامی دشمنان غربی را واداشت  تا با جعل اصطلاح بهار عربی کشورهای دوست ایران را هم دچار بحران‌های ساختگی کنند. عراق و سوریه دو هدف اصلی دشمن برای ایجاد ناامنی بود، براین اساس در یک دوره شش ماهه، الانبار و تکفیری‌های منطقه را تحریک  به شورش کردند که ماه عسل ‌آن پیش‌روی بی‌سابقه داعش پس از آن بود. در سوریه نیز در اقداماتی مشابه مردم ناراضی را به خیابان آوردند و به همین بهانه مسلحین را تجهیز و سازماندهی کردنداما ورود مستشاران ایرانی به دمشق و بغداد ورق را برگرداند،

 

دکتر صدرحسینی در پاسخ به سوالی در خصوص توافق امریکا و روسیه به ناکارآمدی توانمندی‌های آمریکا در فضای منطقه اشاره کرده و افزود: روس‌ها در سه سال گذشته ثابت کردند حیثیت بین‌المللی خود را سر این موضوع سوریه گذاشته‌اند و نمی‌توانند معامله بزرگی انجام دهند.

 

ایشان افزودند: برای برخی عزیزان جای سوال است که بجای حضور در سوریه بهتر نیست برای بهبود وضعیت اعتقادی جامعه خودمان تلاش کنیم؟در پاسخ به آنها باید گفت مگر می‌شود در داخل کشور آموزه‌های شیعی را  تبلیغ کرد و در عین حال که مزار حضرت زینب سلام الله علیها آماج حملات تکفیری ها باشد ما دست روی دست بگذاریم؟ آیا این حرکت خنده‌دار  و باعث تمسخر دیگران نیست؟ مستشاران نظامی ما تنها کار نظامی نمی‌کنند بلکه پیوست فرهنگی حضور ایران در منطقه بسیار پر رنگ است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار