نایب رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه گفت:سعی کردیم طبق آنچه مقام معظم رهبری میخواستند، فضای رقابتهای انتخاباتی دوقطبی نشود.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، اسدالله بادامچیان در مراسم تقدیر از عوامل اجرایی ستاد انتخابات نامزد حزب موتلفه اسلامی در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اظهار کرد: ورود حزب موتلفه اسلامی به صحنه انتخابات تنها معرفی یک نامزد انتخاباتی نبود چراکه برای اولین بار بعد از تاسیس نظام جمهوری اسلامی، یک حزب اسلامی کاندیدای حزبی معرفی کرد.
وی با بیان اینکه اعضای کابینه و مجموعه قوه مجریه باید کسانی باشند که به واقعیتها واقف هستند و با برخورداری از دانش و تخصص مرتبط راه حلهای مناسب را برای عبور از چالشها در پیش بگیرند. اری از کشورهای دنیا سالهاست که توسط احزاب انجام میشود، گفت: ورود حزب موتلفه اسلامی به صحنه انتخابات هم در عرصه بینالملل و هم در صحنه داخلی یک موضوعیت ویژه دارد و یک پدیده محسوب میشود.
نایب رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی تاکید کرد: نامزد موتلفه اسلامی با وجود فضای رقابتی که در انتخابات ریاستجمهوری وجود داشت و همچنین تخریبهای شدیدی که از ناحیه رقیب صورت میگرفت، ستاره مناظرات شد و بخوبی درخشید.
بادامچیان خاطرنشان کرد: حزب موتلفه در صحنه انتخابات بعنوان یک مجموعهی متشکلِ قدرتمند بگونهای حضور یافت که در جمع باشد و در عین حال تقابل نکند و همچنین در دیگران هضم نشود بلکه بعنوان یک مستقلِ همراه و در جمع، بتواند صحنه انتخابات را طوری مدیریت کند که پس از پایان انتخابات همه ناظرین سیاسی به دیده احترام و تکریم به او نگاه کنند.
نایب رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه موتلفه اسلامی هیچگاه در پی سلطهطلبی نبوده است، اظهار کرد: ما یک حزب مادیگرا نیستیم که فقط بدنبال کسب قدرت باشیم بلکه همیشه به فکر انجام تکالیف و وظایف شرعی و الهی خود بودهایم.
بادامچیان با تاکید بر اینکه ما در طول انتخابات با همه بزرگان، مراجع تقلید و فعالان سیاسی و گروههای استانی همراهی داشتیم و در واقع حرکت عمومی نظام را دنبال کردیم، گفت: ما سعی کردیم طبق آنچه مقام معظم رهبری میخواستند، فضای رقابتهای انتخاباتی دوقطبی نشود.
وی با اشاره به دستاوردهای موتلفه اسلامی در انتخابات اخیر، گفت: ایجاد تحول در حزب از یک حزبی در جمع به حزبی مستقل در جمع، طرح نام حزب با استفاده از فرصت مناظرات، طرح یک برنامه حزبی برای اداره کشور، ارائه شیوه رقابت سالم و منطقی انتخاباتی، معرفی یک فرد دانشگاهی، علمی و پاکدست بعنوان نامزد انتخابات، ارائه یک گفتمان، شعار و ضوابط جدید، رعایت اخلاق و منطق در مناظرات و قاعدهمند کردن آن، فعال کردن ظرفیتهای حزب، پرهیز از اسراف و ریخت و پاش در تبلیغات و ترویج فرهنگ تحزب در جامعه از جمله دستاوردهای حزب در انتخابات اخیر بود.
نایب رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه همه ما باید وظیفه خودمان را در چهل سالگی انقلاب بدانیم، تصریح کرد: موتلفه اسلامی امروز تبدیل به یک حزب حکومتیِ مردمی شده است؛ یعنی در عین اینکه به آرمانهای نظام و انقلاب پایبند است، تمام توان خود را هم برای خدمت به مردم صرف میکند.