کد خبر:۶۲۱۶۱۵
امیر اسماعیلی در مراسم افتتاح خط تولید موشک صیاد ۳.

دستیابی به سیستم‌های موشکی با وجود تحریم‌ها کاری بزرگ است

فرمانده قرارگاه پدافندهوایی خاتم‌الانبیاء گفت: ایران افتخار دست‌یابی به دانش سیستم‌های موشکی را در فضای تحریم و تهدید با تکیه بر صنعت دفاعی خود دارد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، امیر فرزاد اسماعیلی فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء ارتش جمهوری اسلامی ایران در مراسم افتتاحیه خط تولید و تحویل دهی انبوه سامانه موشکی صیاد ۳، اظهار داشت: امروز فقط بحث تولید یک موشک یا سیستم موشکی نیست بلکه بحث روز تولد یک تکنولوژی است.

فرمانده قرارگاه خاتم الانبیاء ادامه داد: تولد این تکنولوژی به خاطر مجموعه‌ای از علوم فیزیک، شیمی و الکترونیک است که نتیجه آن تولید سیستمی تماما بومی برای پاسخ بدهی به هر تهدید نظامی علیه صنعت دفاعی کشور شده است.

وی با بیان اینکه ساخت چنین سیستم‌هایی توسط جوانان متعهد این کشور برای امنیت و آسایش است، افزود: امروز به لطف خدا و با تکیه بر دانش بومی صنایع دفاعی جمهوری اسلامی ایران موشک صیاد ۳ که از کلاس موشک‌های برد متوسط به بالا متصل به سیستم پدافند تلاش ۲ است وارد شبکه یک پدافند هوایی کشور شد.

امیر اسماعیلی با تبریک این اتفاق بزرگ به ملت و فرماندهی معظم کل قوا، تصریح کرد: همان گونه که از اسم این سیستم موشکی پیداست قابلیت‌های فراوانی در آن نهفته است. سیستم این موشک همان سامانه تلاش ۲ که ارتقا یافته سامانه تلاش ۱ است و موشک صیاد ۳ نیز ارتقا یافته موشک‌های صیاد ۱ و ۲ است. این سیستم با توانایی بالای خود در تمامی شرایط قابلیت کارایی دارد و توان مقابله با اهداف با سطح مقطع کم را داراست.

فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء با بیان اینکه داشتن دانش تسلیحات با سطح مقطع کم لبه دانش دنیا است، خاطرنشان کرد: این سیستم موشکی هم به صورت فعال و هم نیمه فعال قابلیت استفاده دارد که در یک سامانه متحرک بومی جمع‌آ‌وری شده که دانش ساخت آن در دنیا فقط در اختیار چند کشور قرار دارد که جمهوری اسلامی ایران افتخار دستیابی به آن را در فضای تحریم و تهدید با تکیه بر صنعت دفاعی خود دارد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار