استاد حسین علیزاده گفت: مخاطب می تواند در این اثر دستگاه های موسیقی ایرانی را یاد بگیرد. در حوزه ساز بندی هم عمدتا از سازهای ایرانی استفاده شده است.
نشست خبری آخرین اثر حسین علیزاده تحت عنوان غمنومه فریدون عصر امروز با حضور خالق این اثر و دستاندرکاران این پروژه در فرهنگسرای نیاوران برگزار شد.
علی بوستان در ابتدای این مراسم گفت: این اثر نسخه شنیداری فردا اول مرداد در تمام مراکز فورش محصولات فرهنکی هنری توسط نشر و پخش جوان توضیح میشود و من خواهش میکنم تا برای دانلود قانونی این آثار از سایت مجازی این کار اقدام شود چرا که این کار قطعا به تبیین فرهنگ داملود قانونی آثار کمک خواهد کرد.
حسین علیزاده در بخشی از این نشست گفت: طی این چند سال که همه در پروژههای مختلف حضور داشتیم و گرفتاریهای خاص خودمان را داشتیم، اما غمنومه فریدون یک وجه اشتراک برای ما شد و خیلی جالب است که من صابر ابر را فریدون صدا میکردم این باعث شد که رابطه جالبی بین ما به وجود آید و این خانواده دارای ستونی محکمی شد. ما همیشه از این موضوع حرف میزنیم که در ایران کار گروهی نمیتوان کرد، اما این فضا ثابت کرد که میتوان کار گروهی انجام داد و خیلی از هم فضای کار لذت برد. در غمنومه فریدون واقعا موضوع قرارداد و پول در میان نبود ما وقتی قصه را خواندیم و دیدیم که این قصه برای اجداد ما اتفاق افتاده بنابراین طبق هیچ قراردادی جز احساس و عاطفه که بین همه ما ایجاد شد کار را ادامه دادیم.
وی افزود: در این کاربسیار به اداب و فرهنگ ایرانی تکیه میشود که البته در برخی از موارد قالب طنز هم درآن وجود دارد. ما هم در موسیقی و هم در تئاتر و هم در نقاشی میتوانیم از زوایای زندگی مردم سمبل آفرینی کنیم. شما در این اثر با فضایی مواجه میشود که در آن انواع اقسام موسیقیها استفاده میشود. انجه من دیدیم هیچ چیز غیر خودی نبود و مخاطب میتواند در این اثر دستگاههای موسیقی ایرانی را یاد بگیرد. در حوزه ساز بندی هم عمدتا از سازهای ایرانی استفاده شده است.