آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۱۹۰۰

ارتش پاکستان بلند‌ترین ناحیه مرزی افغانستان را تصرف کرد

ارتش پاکستان اعلام کرد: نظامیان با تصرف مرتفع‌ترین ناحیه نزدیک مرز افغانستان مرحله اول عملیات علیه داعش موسوم به «خیبر ۴» را با موفقیت به پایان رساندند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، ارتش پاکستان اعلام کرد نظامیان با تصرف مرتفع‌ترین ناحیه نزدیک مرز افغانستان مرحله اول عملیات علیه داعش موسوم به «خیبر ۴» را با موفقیت به پایان رساندند.

به گزارش داون، ارتش پاکستان توانست بعد از درگیری شدید با شبه‌نظامیان «بریخ محمد کندوا» مرتفع‌ترین ناحیه نزدیک مرز افغانستان را تصرف کند.

بر اساس این گزارش در این عملیات مخفی‌گاه تروریست‌ها منهدم و مقدار زیادی سلاح و مهمات کشف و ضبط شد.

تعداد زیادی از تروریست‌ها کشته و برخی از آن‌ها زخمی شدند این در حالی است که بعضی از شبه‌نظامیان به افغانستان گریخته‌اند.

ارتش به محض تصرف بریخ محمد کندوا پست مرزی خود را در این ناحیه احداث کرد.

بریخ محمد کندوا به دلیل ارتفاع زیاد اهمیت استراتژیک دارد و بر بیشتر مناطق مرزی اشراف دارد بنابراین می‌توان از طریق آن نواحی اطراف را زیر نظر گرفت.

تا کنون بر اثر عملیات خیبر ۴ بیش از ۱۳ تروریست کشته و ۶ نفر از آن‌ها زخمی شدند این در حالی است که نظامیان توانسته‌اند ۹۰ کیلومتر مربع از دره راجگال و نواحی نزدیک مرز افغانستان را پاکسازی کنند.

چندی پیش قمر جاوید باجواه فرمانده ارتش پاکستان اعلـامـ کرد: نظامیان این کشور ایجاد تاسیسات مرزی در مرز افغانستان را آغاز کرده اند.

وی افزود ایجاد تاسیسات و گیت مرزی در مرز مشترک افغانستان اولویت ارتش است.

عملیات ارتش پاکستان در حالی انجام می‌شود که «دولت وزیری» وزیر دفاع افغانستان در واکنش به عملیات خیبر ۴ گفت: باید مقر تروریست‌ها در لاهور، کراچی، پیشاور و کویته زیر نظر آمریکا و چین هدف قرار بگیرد و عملیات در مرز مشترک چندان سودی ندارد.

وی افزود: همه به خوبی می‌دانند که عملیات در دو طرف مرز دیورند لازم است، اما باید مرکز تروریست‌ها در کویته و پیشاور هم هدف قرار بگیرد.

روابط عمومی ارتش پاکستان با رد اتهامات مبنی بر ادامه کار مراکز تروریستی در شهرهای بزرگ پاکستان مانند کویته اعلام کرد: عملیات خیبر ۴ با هماهنگی افغانستان و آمریکا انجام شده و قبل از این به مقامات دو کشور را به صورت شفاهی و کتبی از عملیات در مرز مشترک آگاه کرده‌ایم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار