کد خبر:۶۲۲۸۲۲
رسانه آمریکایی فاش کرد

ترامپ طرح اعزام نیروهای بیشتر به افغانستان را امضا نکرد

اعضای تیم امنیت ملی دولت آمریکا در دیدار با ترامپ طرحی را برای اعزام نیروهای بیشتر آمریکایی به افغانستان ارائه کرده، اما ترامپ از امضای آن خودداری کرده است.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از «بیزنس اینسایدر»، دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا از امضای طرح ژنرال «مک مستر» مشاور امنیت ملی خود مبنی بر اعزام نیروهای بیشتر به افغانستان خودداری کرده است.

بر اساس گزارش «پولتیکو» ژنرال مک مستر و مقامات کابینه ترامپ در طی دیدار خود در هفته گذشته برای اعزام شماری نیرو به افغانستان توافق کرده بودند که با مخالفت ترامپ روبرو شد.

از سوی دیگر، «نیویورک تایمز» نیز گزارش می‌دهد که ژنرال مک مستر و ژنرال «جیمز ماتیس» وزیر دفاع آمریکا، خواستار اعزام نیروهای بیشتر به این افغانستان هستند، در حالی که «جرد کوشنر» داماد و مشاور ترامپ و «استیو بنن» استراتژیست ارشد وی مخالف اعزام نیرو هستند.

خودداری ترامپ از امضای طرح ارائه‌شده برای اعزام نیروهای بیشتر می‌تواند گواهی بر عدم اطمینان وی به مک مستر نیز باشد.

این در حالی است که ترامپ همچنان نمی‌داند که چه رویکردی را در افغانستان دنبال خواهد کرد.

ترامپ هفته گذشته در دیدار با کهنه‌سربازان آمریکایی که در افغانستان خدمت کرده بودند گفت که می‌خواهم بدانم وضعیت افغانستان چگونه است و چه چیزی باعث شده تا ما ۱۷ سال در این کشور درگیر باشیم و دیگر اینکه ما در افغانستان باید چه کاری انجام دهیم.

از سوی دیگر نیز بنن و کوشنر در تلاش هستند تا از سربازان اجیر در افغانستان استفاده کنند که این طرح با مخالفت ژنرال ماتیس مواجه شده است.

«لورل میلر» نیز که تا چندی پیش مسئولیت سرپرستی دفتر نمایندگی ویژه آمریکا در افغانستان و پاکستان را بر عهده داشت در این باره گفته بود: فکر نمی‌کنم هیچ کارشناس امور افغانستان معتقد باشد که در جنگ افغانستان می‌توان پیروز شد.

«وال استریت ژورنال» در اوایل جولای گزارش داد تمام اعضای کابینه ترامپ معتقدند که تا زمانی که به حضور نیروهای آمریکایی در افغانستان نیاز باشد، این نیرو‌ها در این کشور حضور خواهند داشت. جدول زمانی نیز برای خروج این نیرو‌ها وجود نخواهد داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار