معاون اداره کل نظارت بر فرآوردههای غذایی سازمان غذا و دارو:
واردات روغن پالم کاهش یافته است
معاون اداره کل نظارت بر فرآوردههای غذایی سازمان غذا و دارو گفت: در راستای ارتقای کیفی مواد غذایی واردات روغن پالم را از ۷۵۰ به ۴۰۰ هزار تن در سال جاری کاهش داده ایم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سمیره صباح با اشاره به مدیریت کلان مقتدر، منسجم و تخصصی در سازمان غذا و دارو، افزود: طی چهار سال اخیر در شاخصهای مرتبط با فرآوردههای غذایی مانند کاهش واردات پالم و تشخیص سموم محصولات سلامت محور شاهد اقدامات قابل توجهی بوده ایم.
وی ادامه داد: نگرانیهایی در گذشته نه چندان دور درباره سموم محصولات کشاورزی وجود داشت، اما اکنون سازمان غذا و دارو توان مطلوبی در پایش سموم محصولات دارد به گونهای که اکنون شاهد افزایش دو برابری دقت و سرعت در تشخیص سموم محصولات سلامت محور کشور هستیم.
صباح یادآور شد: همچنین کاهش مصرف روغن پالم در کشور با نظارت و پیگیریهای سازمان غذا و دارو و برخورد با تولیدکنندههای لبنیات متخلف و معرفی آنها به دستگاه قضایی از مهمترین اقدامات سازمان غذا و دارو در راستای حفظ ایمنی و سلامت مصرف کنند گان بوده است.
وی ادامه داد: نگرانیهایی در گذشته نه چندان دور درباره سموم محصولات کشاورزی وجود داشت، اما اکنون سازمان غذا و دارو توان مطلوبی در پایش سموم محصولات دارد به گونهای که اکنون شاهد افزایش دو برابری دقت و سرعت در تشخیص سموم محصولات سلامت محور کشور هستیم.
صباح یادآور شد: همچنین کاهش مصرف روغن پالم در کشور با نظارت و پیگیریهای سازمان غذا و دارو و برخورد با تولیدکنندههای لبنیات متخلف و معرفی آنها به دستگاه قضایی از مهمترین اقدامات سازمان غذا و دارو در راستای حفظ ایمنی و سلامت مصرف کنند گان بوده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.