معاون اداره کل نظارت بر فرآوردههای غذایی سازمان غذا و دارو گفت: در راستای ارتقای کیفی مواد غذایی واردات روغن پالم را از ۷۵۰ به ۴۰۰ هزار تن در سال جاری کاهش داده ایم.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سمیره صباح با اشاره به مدیریت کلان مقتدر، منسجم و تخصصی در سازمان غذا و دارو، افزود: طی چهار سال اخیر در شاخصهای مرتبط با فرآوردههای غذایی مانند کاهش واردات پالم و تشخیص سموم محصولات سلامت محور شاهد اقدامات قابل توجهی بوده ایم.
وی ادامه داد: نگرانیهایی در گذشته نه چندان دور درباره سموم محصولات کشاورزی وجود داشت، اما اکنون سازمان غذا و دارو توان مطلوبی در پایش سموم محصولات دارد به گونهای که اکنون شاهد افزایش دو برابری دقت و سرعت در تشخیص سموم محصولات سلامت محور کشور هستیم.
صباح یادآور شد: همچنین کاهش مصرف روغن پالم در کشور با نظارت و پیگیریهای سازمان غذا و دارو و برخورد با تولیدکنندههای لبنیات متخلف و معرفی آنها به دستگاه قضایی از مهمترین اقدامات سازمان غذا و دارو در راستای حفظ ایمنی و سلامت مصرف کنند گان بوده است.