آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۳۲۸۲

وزیر خارجه بحرین: مشکل ما با گذرنامه قطری است

وزیر خارجه بحرین در تازه‌ترین اظهارنظر خود درباره بحران تأکید کرد که مشکل ما با گذرنامه قطری است.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، «خالد بن احمد آل خلیفه» تأکید کرد که هیچ مشکلی با ملت قطر وجود ندارد بلکه مشکل مربوط به گذرنامه قطری است، گذرنامه‌ای که به یک تروریست برای ورود به عربستان اعطا شد و منظور من مقرن رهبر گروه القاعده در عربستان است که با گذرنامه جعلی قطری وارد عربستان شد و تعدادی از شهروندان سعودی را به قتل رساند تا اینکه خود نیز کشته شد.

وزیر خارجه بحرین همچنین با اشاره به اسناد قطری، تصریح کرد که کشورش مرحله دشواری را پشت سر گذاشته و مطالباتی درباره یک سوم اراضی بحرین و 83 سند جعلی وجود داشت که تاریخ و اسامی را جعل کرده بودند اما تلاش‌های آنها در دادگاه کیفری بین‌المللی شکست خورد.

چهار کشور عربی از یک ماه پیش به بهانه حمایت قطر از تروریسم روابط دیپلماتیک خود با دوحه را قطع کرده و به محاصره دریایی، زمینی و هوایی این کشور روی آورده‌اند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار