آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۳۵۷۴
توسط صندوق رفاه دانشجویی؛

دستورالعمل تنوع در پخت غذاهای دانشجویی به دانشگاه‌ها ابلاغ شد

صندوق رفاه دانشجویی دستورالعمل تنوع در پخت غذاهای دانشجویی به دانشگاه‌ها را ابلاغ کرد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو،صندوق رفاه دانشجویی دستورالعمل تنوع در پخت غذاهای دانشجویی به دانشگاه‌ها را ابلاغ کرد.
 
بر اساس این گزارش، این بخشنامه که سال 94 تدوین شده در برخی از دانشگاهها به صورت آزمایشی اجرایی شده که از سال تحصیلی همه‌ی دانشگاهها ملزم به اجرای آن هستند.
 
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار