آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۴۰۲۰
جلالی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری دانشجو:

فضای پوششی دانشگاه مناسب دانشجویان و کشور اسلامی نیست

استاد دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: فضای پوشش فعلی مناسب دانشگاه‌ها در حکومت اسلامی نیست؛ اساتید دانشگاه موثرترین افراد در تاثیر فرهنگی دانشگاه و امر به معروف و نهی از منکر هستند.
جلالی، استاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت وگو با خبرگزاری دانشجو، گفت: فضای فرهنگی دانشگاه متاثر از جامعه است. فضای پوششی دانشگاه مناسب دانشجویان و کشور اسلامی نیست.

وی افزود: موثرترین افراد تاثیرگذار دانشگاه در عرصه فرهنگی، اساتید هستند و می توانند در فریضه امر به معروف و نهی از منکر موثر واقع شوند. 

وی با گلایه از برخی مسئولان دانشگاه برخی مشکلات فرهنگی را ناشی از تاثیر جامعه و عدم توجه مسئولان دانشگاه به این موضوعات عنوان کرد و افزود: گا‌ها مسئولین دانشگاه به جای انجام وظایف دانشگاهی، درگیر بازی‌های سیاسی و همچنین مسائل حاشیه‌ای هستند. 

این استاد دانشگاه گفت: انتصابات با روی کار آمدن دولت های جدید امری عادی است، اما آنچه در سالهای اخیر رخ داده است، نشان می‌دهد این دانشگاه از فضای علمی خود فاصله گرفته است.


جلالی در ادامه به اردوهای مختلط اشاره کرد و گفت: طبق آیین نامه ابلاغی شورای انقلاب فرهنگی به دانشگاه‌ها برگزاری اردوهای مختلط برای دانشجویان ممنوع است و در مورد مباحث آموزشی برگزاری این اردو‌ها نمی تواند تاثیر آموزشی مثبتی داشته باشد.


ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار