
کد خبر:۶۲۴۱۱۳
نماینده مردم اهر و هریس در مجلس:
ایجاد رشته پزشکی و پیراپزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی اهر ضروری است
بیتالله عبداللهی، نماینده مردم اهر و هریس در مجلس شورای اسلامی ایجاد رشتههای پزشکی و پیراپزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر را برای برای تأمین نیروی انسانی متخصص منطقه ارسباران یک ضرورت برشمرد.

عبداللهی اعلام کرد: پیگیریهای لازم در این باره در راستای محقق شدن این امر انجام خواهد داد.
نماینده مردم اهر و هریس در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه این شهرستان مرکزیت منطقه ارسباران را داراست، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر را به عنوان بزرگترین واحد دانشگاهی منطقه، پتانسیل مناسبی برای تأمین نیروی انسانی متخصص در رشتههای مختلف ذکر و ابراز امیدواری کرد که ادارات و سازمانها با همکاری بین بخشی پروژههای پژوهشی و تحقیقاتی حوزه معدن، صنعت و سایر رشتهها را با این دانشگاه انجام دهند.
وی با گلایه از برخی ادارات و سازمانهای منطقه گفت: متأسفانه شنیده میشود پروژههای تحقیقاتی و پژوهشی این سازمانها به جای اینکه در مراکز آموزش عالی منطقه انجام شود، خارج از منطقه و حتی خارج از استان میشود که این امر واقعاً کم لطفی در حق مراکز آموزش عالی توانمند در منطقه بویژه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر است.
عضو کمیسیون امور شوراها، وحدت، همدلی و تعامل ما بین ادارات، سازمانها و مردم را در راستای پیشبرد امور عمومی شهرستان و منطقه ضروری برشمرد و افزود این شهرستان با پتانسیلهای ویژه در حوزه معدن، کشاورزی، گردشگری و سایر زمینهها یک فرصت مهم برای توسعه سرمایهگذاری و اشتغال در راستای منویات مقام معظم رهبری میباشد که متأسفانه برخی ادارات به جای اینکه کمک حال سرمایهگذاران باشند مانع سرمایهگذاری و توسعه، با آییننامهها و سختگیری بیمورد هستند.
وی راهکار توسعه منطقه را حمایت از سرمایهگذاران برشمرد و تأکید کرد با هیچ اداره و مسئولی تعارفی نداریم و هر مسئول و کامندی که در امر سرمایهگذاری منطقه کارشکنی کنند، برخود جدی میشود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.