آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۴۳۷۰
مداخله آشکار آمریکا در امور داخلی ونزوئلا

ترامپ: مادورو مسئول حفظ امنیت سران بازداشت‌شده است

رئیس‌جمهور آمریکا در بیانیه‌ای، همتای ونزوئلایی خود را مسئول حفظ امنیت مخالفان بازداشت‌شده دولت کاراکاس دانست.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری فرانسه، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، در اظهاراتی مداخله‌جویانه ضمن هشدار به نیکولاس مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا، گفت: او شخصا مسئول حفظ سلامت و امنیت سران بازداشت‌شده مخالفان است.

او این اظهارات را پس از بازداشت دو تن از مخالفان کاراکاس مطرح کرد. «لئوپولدو لوپز» و «آنتونیو لادسما» هر دو پیش از زندانی شدن، تحت بازداشت خانگی قرار داشتند و دادگاه عالی ونزوئلا اعلام کرده است آن‌ها برنامه فرار و مخفی شدن در ونزوئلا یا در کشور خارجی را داشته‌اند.

رئیس جمهور آمریکا در بیانیه‌ای -که از سوی کاخ سفید منتشر شد- اعلام کرد: «آمریکا اقدامات «دیکتاتوری» مادورو را محکوم می‌کند. آقای لوپز و آقای لادسما زندانیان سیاسی هستند که بدست «رژیم به طور غیرقانونی» نگه داشته می‌شوند.»

دونالد ترامپ در ادامه دخالت‌های خود در امور داخلی ونزوئلا افزود: «آمریکا مادورو را - که ساعاتی پیش برنامه خود برای اقدام علیه مخالفان سیاسی را اعلام کرد- شخصا مسئول سلامت و امنیت آقای لوپز، آقای لادسما و هر فرد بازداشت شده دیگر است. ما درخواست خود برای آزادی فوری و بی‌شرط زندانیان سیاسی را تکرار می‌کنیم.»

از سوی دیگر، هدر ناوئرت، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا، نیز با محکوم کردن بازداشت رهبران مخالف دولت ونزوئلا در توییتر اعلام کرد آمریکا «عمیقا نگران» این شرایط است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار