آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۵۰۱۱

۲۷۱ تروریست فرانسوی از سوریه و عراق به کشورشان بازگشته اند

وزیر کشور فرانسه اعلام کرد نهاد‌های امنیتی این کشور ۲۷۱ تروریست بازگشته از عراق و سوریه را تحت نظارت قرار داده‌اند.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از رویترز؛ نهادهای امنیتی فرانسه، ۲۷۱ تروریستی را که از میدان‌های نبرد سوریه و عراق به این کشور بازگشته‌اند، تحت نظارت قرار دادند.

«جرارد کولوم»، وزیر کشور فرانسه، در مصاحبه اخیر خود با روزنامه «ژورنال دو دیمانش» گفت: حدود ۷۰۰ شهروند فرانسوی برای پیوستن به تروریست‌ها راهی عراق و سوریه شده‌اند. فرانسه نیز مانند دیگر کشورهای اروپایی با بحران بازگشت تروریست‌ها و چگونگی مقابله با آن‌ها مواجه است.

از میان ۲۷۱ تروریستی که به فرانسه بازگشته و شناسایی شده‌اند، ۲۱۷ نفر بزرگسال و ۵۴ نفر نوجوان هستند. برخی از آن‌ها هم‌اکنون در بازداشت به سر می‌برند؛ اما مابقی تحت نظارت دستگاه‌های امنیتی و قضائی هستند.

از وزیر کشور فرانسه پرسیده شد چه تعداد از شهروندان این کشور که به گروه‌های افراطی ملحق شدند در عراق و یا سوریه جان خود را از دست دادند؟ کولومبو پاسخ داد: محاسبه آمار دقیق کشته شده‌ها بسیار دشوار است.

فرمانده نیروهای ویژه فرانسه در مصاحبه ماه ژوئن خود گفته بود، نیروهای تحت امر او در خیابان‌های موصل (عراق) با تروریست‌ها به مبارزه تن به تن پرداختند؛ اما وی از توضیح درباره اینکه آیا هیچکدام از تروریست‌ها فرانسوی بودند یا خیر، طفره رفت.

نیروهای نظامی فرانسه در ائتلاف مشترک با آمریکا با تروریست‌ها در عراق و همچنین کشور مالی (غرب آفریقا) مشغول مبارزه هستند.

فرانسه در سال‌های اخیر قربانی چندین حمله تروریستی بوده که یکی از خونین‌ترین آنها، حمله افراد مسلح به چندین نقطه از پاریس در نوامبر ۲۰۱۵ بود که بیش از ۱۰۰ کشته برجای گذاشت.

هم‌اکنون در فرانسه ۱۸ هزار و ۵۰۰ نفر تحت سامانه نظارت پیشگیرانه قرار دارند. از حادثه تروریستی نوامبر ۲۰۱۵، در این کشور وضع اضطراری برقرار شده که تا به امروز نیز ادامه داشته است. مقامات فرانسوی قصد دارند برخی از موارد وضع اضطراری را به صورت لایحه مبارزه با تروریسم در ماه‌های آینده به پارلمان این کشور ارائه دهد تا برای همیشه به قانون تبدیل شوند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار