کد خبر:۶۲۵۰۳۰

اردوغان: حضور نظامی ترکیه را در مرز سوریه افزایش می‌دهیم

رئیس‌جمهوری ترکیه مجددا تاکید کرد که عملیات‌های جدید مرزی در سوریه در دستور کار است و همزمان این کشور حضور نظامی خود در امتداد مرز دو کشور را علیه تهدیدهای نیروهای کرد در سوریه افزایش می‌دهد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه شنبه گفت، آنکارا مصمم است "تحرکات جدیدی" شبیه آنچه اوت گذشته در شمال سوریه انجام داد، آغاز کند.

او با اشاره به گروه داعش و تمایلات کرد‌ها برای استقلال گفت: کاملا مشخص است که شرایط در سوریه فراتر از جنگ علیه یک سازمان تروریستی است.

اردوغان در سخنانی در جمع انبوهی از حامیانش در افتتاحیه استادیومی در استان "ملطیه" در شرق ترکیه، همچنین کمپین تحت رهبری آمریکا علیه داعش در سوریه را هدف انتقاد قرار داد.

ترکیه شدیدا مخالف حضور یگان‌های مدافع خلق (ی‌پ‌گ) در شمال سوریه است. نیروهای کرد سوریه هم اصلی‌ترین متحد آمریکا در جنگ علیه داعش در سوریه و کمپین کنونی آن‌ها برای آزادسازی رقه، پایتخت خودخوانده گروه تروریستی داعش هستند.

اما ترکیه به عنوان کشور عضو ناتو، ی‌پ‌گ را یک گروه تروریستی و یک شاخه از شبه‌نظامیان کردی در نظر می‌گیرد که حدود سه دهه است اقدامات مسلحانه در داخل مرزهایش انجام می‌دهند. ترکیه نگران است که کردهای سوریه برای متصل کردن مناطق نیمه خودمختار در شمال سوریه تلاش کنند؛ اقدامی که اردوغان آن "یک پروژه تروریستی" می‌نامد که کشورش را تهدید می‌کند.

ترکیه سال گذشته یک عملیات بین مرزی موسوم به "سپر فرات" انجام داد و در آن گروه‌های شورشی سوریه تحت حمایت ترکیه و ارتش ترکیه منطقه‌ای در شمال سوریه را از حضور داعش پاکسازی کردند و مانع از آن شدند که ی‌پ‌گ به مناطق تحت کنترل خود بیفزاید.

رئیس‌جمهوری ترکیه همچنین تاکید کرد: ما ترجیح می‌دهیم هزینه نابودی طرح‌ها علیه آینده و "آزادیمان" را در عراق و سوریه پرداخت کنیم نه در خاک خودمان. ما به زودی گام‌های جدید و مهمی بر می‌داریم.

خبرگزاری رسمی آناتولی شنبه گزارش داد که ارتش ترکیه واحدهای توپخانه‌ای به استان مرزی "کیلیس" ارسال کرده تا یگان‌های مستقر در آنجا را تقویت کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار