آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۵۲۱۴

حمله مسلحانه به دفتر سازمان ملل در کلمبیا

حمله مسلحانه به دفتر سازمان ملل در پایتخت کلمبیا به زخمی شدن یک افسر پلیس انجامید.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری فرانسه، در پی حمله مسلحانه به دفتر سازمان ملل در کلمبیا یک افسر پلیس زخمی شد.

بر این اساس این دفتر سازمان ملل نظارت بر اجرای توافق صلح فارک و دولت کلمبیا و خلع سلاح شبه نظامیان را به عهده دارد.

پلیس بوگوتا اعلام کرد گروهی از شورشیان مارکسیست موسوم به ارتش آزادیبخش ملی به عنوان مظنونین این حمله به شمار می روند.

گفتنی است ماه گذشته «خوان مانوئل سانتوز» رئیس جمهوری کلمبیا در ادامه عمل به توافق صلح این کشور با شورشیان «فارک» که به طولانی ترین جنگ داخلی آمریکای لاتین پایان داد، فرمان اجرایی را به امضا رساند که مطابق با آن ۳۶۰۰ نیروی فارک که مرتکب جرایم خرد شده اند، مشمول عفو قرار می گیرند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار