
امینی فرد در گفت و گو با خبرگزاری دانشجو:
طرح کوپنی کردن مواد مخدر آسیبها و عوارض اجتماعی به همراه دارد
سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس گفت: قطعا اجرایی کردن طرح کوپنی کردن مواد مخدر عوارض و آسیب های اجتماعی خاصی را دارد و کارشناسان باید در اینباره به تحلیل و هم اندیشی بنشینند.

محمد نعیم امینی فرد سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو درباره طرح کپنی کردن مواد مخدر اذعان داشت: این طرح در حال حاضر به صورت پیشنهادی مطرح شده و در این حدی که قانون بشود مطرح نیست و یکی از اعضای کمیسیون قضایی مجلس آن را مطرح کرده است.
وی با اشاره به اینکه اعتیاد از مشکلات مهم و عمیق جامعه ما به شمار میرود گفت: افراد زیادی در کشور ما درگیر این مواد مخدره هستند و استانهای مرزی ما که درگیر باندهای بین المللی مواد مخدر هستند هزینه زیادی در برخورد با این مواد مخدر و قاچاق آن میپردازند، اما برخورد ما با این مسئله باید به صورت علمی، رواشناختی، فرهنگی و اجتماعی باشد به طوریکه همه جوانب و آُسیبها و مضرات آن بررسی شود.
این عضو کمیسیون بهداشت مجلس گفت: با این حال مشکلاتی که ناشی از مسمومیت مواد مخدر و استفاده از سرب و فلزات سنگین در آن وجود دارد و ضربات سنگینی را به افراد جامعه وارد کرده است یکی از دلایل مهم مطرح شدن این مقوله میباشد که قطعا اجرایی کردن چنین طرحی عوارض و آسیبهای اجتماعی خاصی را دارد و کارشناسان باید در اینباره به تحلیل و هم اندیشی بنشینند و نتیجه را به باقی کرسیها اطلاع دهند.
امینی فرد افزود: این طرح برای افرادی که کهنسال هستند یا دارای بیماریهای مزمن میباشند به صورت محدود و آزمایشی در مناطق محدودی از کشور به صورت آزمایشی اجرا میشود تا آزموده شود، اما به طور کلی مورد استفاده آن برای افراد کهنسال یا افرادیست که توانایی بازتوانی نداشته و بازتوانی برای آنان آسیب جدی به جود خواهد آورد، همچنین ممکن است از این طرح جوانان و یا معتادانی که توانایی بازتوانی و ترک اعتیاد را دارند سوء استفاده کرده و از آن استفاده کنند که قطعا در اینباره تمهیداتی اندیشیده میشود و به پخش محدود تأکید میگردد.
وی در ادامه توضیح داد: این طرح به صورت زمایشی فعلا مطرح است و وجهه قانونی به خود نگرفته است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.