کد خبر:۶۲۶۶۹۶
آقا بالازاده در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

تحصیل کودتاگران ۸۸ در دانشگاه تهران افتخار نیست/ بزرگترین دانشگاه کشور نباید جناحی اداره شود

دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران گفت: افتخاری برای دانشگاه تهران به عنوان برترین دانشگاه کشور نیست که خروجی‌اش کسانی بوده‌اند که کشور را تا لبه پرتگاه بردند.
علی آقا بالازاده دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با بیان اینکه در برنامه یک روز با دانشگاه تهران مجله‌ای منتشر شده که قسمتی از آن به معرفی خروجی‌های موفق دانشگاه تهران می‌پردازد که عکس سران فتنه هم در آن مشاهده می‌شود، گفت: افتخاری برای دانشگاه تهران به عنوان برترین دانشگاه کشور نیست که خروجی اش کسانی بوده اند که نه تن‌ها نگرش انفکاکی سکولار داشتند بلکه نظام اسلامی را تا لبه پرتگاه بردند. افتخار به کودتاگران سال ۸۸ حماقتی بیش نیست. البته ممکن است هنوز هم کسانی باشند که نسبت به فتنه گران وابستگی قلبی و جناحی داشته باشند.

وی با بیان اینکه رئیس دانشگاه تهران و معاونین این دانشگاه باید برای جلوگیری از سوء ظن ها، موضع شفاف خود نسبت به فتنه گران ۸۸ را اعلام کنند و فاصله خود با دشمان نظام را در گفتار و رفتار نشان دهند، گفت: ما افراد زیادی هم از فارغ التحصیلان و اساتید دانشگاه تهران داشته و داریم که افتخارات بزرگی برای نظام رقم زده اند، ولی چرا خبری از آن‌ها در مجله منتشر شده نیست؟

دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران با طرح این سوال که آیا برترین دانشگاه کشور را هم می‌خواهند جناحی اداره کنند؟ گفت: خدا نکند که مسئولین دانشگاه به جای پیشبرد انقلاب به تجلیل، بزرگداشت و جاده صاف کنی کسانی بپردازند که نه تن‌ها هیچ اعتقادی به انقلاب ندارند بلکه انقلاب را تا مرز نابودی جلو بردند.

آقا بالازاده بیان کرد: دانشگاه محل تولید علم و تولید عالم و جهت دهی صحیح به علم و عالم است. جهت درست علم و عالم حرکت به سمت تمدن نوین و بین المللی اسلامی است. عدم جهت دهی درست به علم و عالم مهلک‌ترین ضربه را می‌تواند بر پیکره جامعه وارد سازد؛ زیرا که اذا فسد العالم فسد العالم و فساد عالم در فاصله گرفتن و منحرف شدن از صراط قویم اسلام ناب و انقلاب است. وی بیان افزود: بزرگترین ضربات را در طول تاریخ کسانی به اسلام وارد کردند و می‌کنند که به اسلام به دید انفکاکی سکولار می‌نگریستند؛ زیرا که تن‌ها راه رسیدن به تمدن نوین اسلامی دارا بودن اندیشه نظام‌مند از اسلام و حرکت مطابق با آن است؛ و انقلابی گری هم یعنی همین. یعنی پایبندی به اسلام ناب محمدی.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار