کد خبر:۶۲۶۷۸۴
عبادی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

وزارت علوم؛ معطل سهم‌خواهی افراطیون/ خاکی صدیق به اجبار انصراف داد!

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: در واقع علیه خاکی صدیق فشار سنگینی به راه افتاد به گونه‌ای که مجبور شد انصراف دهد و این فشار‌ها هم از طرف کسانی بود که به دنبال سهم خواهی از دولت بودند.
حجت الاسلام عبادی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با بیان اینکه ۸۰ هزار نفر عضو هیات علمی در دانشگاه‌ها داریم که بسیاری از آن‌ها شایستگی تصدی وزارت علوم را دارند، گفت: جا داشت که رئیس جمهور و تیم کاری او نسبت به معرفی گزینه پیشنهادی وزارت علوم با سرعت بیشتری عمل می‌کردند. معتقدم که بیشترین نیروی آماده خدمت در وزارت علوم هستند؛ اما در عین حال متاسفانه شاهدیم که می‌خواهند برای این وزارتخانه سرپرست بگذارند و این در حالی است که سرپرست برای وزارت علوم مضر است و سردرگمی ایجاد می‌کند.
وی افزود: از طرفی می‌دانیم که سالتحصیلی در راه است؛ بنابراین ضرورت دارد که قبل از مهر ماه وزیر جدید روی کار بیاید تا بتواند تیم خود را تعیین و با مدیران آشنا شود و از طرفی برای سالتحصیلی برنامه ریزی کند.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: فکر می‌کنم اگر برای خیلی دیگر از وزارتخانه‌ها سرپرست معرفی می‌کردند شاید به اندازه وزارت علوم اهمیت نداشت در هر حال جا داشت که رئیس جمهور به این وزارت خانه توجه ویژه‌ای می‌کردند. من فکر می‌کنم که سهم خواهی جریاناتی که در انتخابات و انتخاب روحانی نقش داشته اند و می‌خواهند سهمی در کابینه داشته اند مانع معرفی گزینه وزارت علوم به مجلس شده اند.
عبادی بیان کرد: شاهد بودیم که خاکی صدیق به عنوان گزینه پیشنهادی وزارت علوم مطرح شد که می‌آیند، ولی یک مرتبه کمپینی علیه او راه افتاد و برخی از فراکسیون‌های مجلس و برخی اعضای آن‌ها شروع کردن به حرف زدن علیه او. در واقع علیه خاکی صدیق فشار سنگینی به راه افتاد به گونه‌ای که مجبور شد انصراف دهد و این فشار‌ها هم از طرف کسانی بود که به دنبال سهم خواهی از دولت بودند
وی اضافه کرد: اگر قرار است که سرپرست برای وزارت علوم معرفی شود به دلیل این است که این وزارتخانه گرفتار سهم خواهی جریانات سیاسی است که در انتخاب ریاست جمهوری و انتخاب روحانی سهم داشتند به همین دلیل این جریانات فشار می‌آورند که گزینه وزارت علوم از تیم آن‌ها باشد.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در پاسخ به این سوال که آیا این احتمال وجود دارد که دولت با معرفی سرپرست برای اداره وزارت علوم به دنبال این است که دست به اقداماتی بزند که تبعات آن متوجه وزیر علوم نباشد، افزود: این احتمال ممکن است درست باشد، چون سرپرست پاسخگوی مجلس نیست؛ چرا که مجلس او را انتخاب نکرده است در هر حال با معرفی سرپرست مجلس نظارتش بر وزارت علوم کم می‌شود.
وی بیان کرد: در هر حال امیدواریم که رئیس جمهور تا یکی دو روز آینده گزینه پیشنهادی برای وزارت علوم را معرفی کند و آن را خیلی طول ندهند، چون این تاخیر به ضرر وزارت علوم است. در واقع وزارت علوم یک وزارتخانه حساس، مهم و آموزشی است که باید در اول مهر کاملا راه افتاده باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار