کد خبر:۶۲۷۱۸۴
رئیس دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) قزوین:

۱۲۵۰ دانشجوی خارجی داریم/ رتبه کنکور، معدل و فاصله شهر محل زندگی دانشجو سه عامل اولویت خوابگاه است

رئیس دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) قزوین گفت: ما با در نظر گرفتن رتبه و معدل دانشجوی غیر بومی ورودی جدید و همچنین میزان فاصله شهر محل زندگی دانشجو از دانشگاه، دانشجویان را اولویت‌بندی می‌کنیم.
نائینی ریاست دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) قزوین در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: اعطای خوابگاه در دانشگاه امام خمینی (ره) بر اساس شاخص‌هایی صورت می‌پذیرد. ما با در نظر گرفتن رتبه و معدل دانشجوی غیر بومی ورودی جدید و همچنین میزان فاصله شهر محل زندگی دانشجو از دانشگاه، دانشجویان را اولویت بندی می‌کنیم. به عنوان مثال تا به حال به دانشجویان ساکن کرج و یا تهران خوابگاه تعلق نگرفته است. البته در موارد خاص مانند مشکلات خانوادگی موضوع را بررسی خواهیم کرد و در صورت نیاز خوابگاه به دانشجو تعلق خواهد گرفت. همچنین ما در تلاش هستیم تا ظرفیت خوابگاهی خود را افزایش دهیم.

نائینی ادامه داد: هم اکنون ۱۲۵۰ نفر از دانشجویان خارجی در حال تحصیل در دانشگاه امام خمینی هستند. از این تعداد افرادی به صورت بورسیه می‌باشند که هزینه‌ای برای خوابگاه پرداخت نمی‌کنند. به دانشجویان خارجی در تمام مدت تحصیل خوابگاه اعطاء می‌شود. اما دانشجویان داخلی در مدت تحصیل خود باید از لحاظ وضعیت تحصیلی موقعیت خود را در سطح مطلوبی نگه دارند تا همچنان از تسهیلات خوابگاه بهره‌مند گردند.

ریاست دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) قزوین بیان کرد: خوشبختانه در رتبه بندی وزارت علوم سطح کیفی خوابگاه‌های ما بالاتر از رتبه ۳ قرار گرفته است. همچنین دانشگاه ما یک مجموعه خوابگاهی ۳۶ واحدی برای اسکان متاهلین دارد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار