تظاهرات گسترده مسلمانان اندونزي در اعتراص به سفر اوباما
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۷۳۰
امروز یکشنبه صورت گرفت؛

تظاهرات گسترده مسلمانان اندونزي در اعتراص به سفر اوباما

هزاران نفر از مسلمانان اندونزي امروز يکشنبه در اعتراص به سفر آتي باراک اوباما، رئيس جمهوري آمريکا به جاکارتا در 21 ماه مارس (اول فروردين‌ماه)، تظاهرات آرامي در شهرهاي سراسر اين کشور برگزار کردند.

به گزارش «شبکه خبر دانشجو» به نقل از العالم، حدود 2 هزار نفر از اعضاي گروه حزب «التحرير» در ماکاسار مرکز استان سولاوسي جنوبي، شعارهاي «اسلام متحد شکست نخواهد خورد» و «اوباما را نپذيريد» سر دادند.

بر اساس اين گزارش، در شهر سولو در استان جاوه مرکزي نيز حدود 500 نفر از هواداران اين گروه با در دست داشتن پارچه نوشته هايي فرياد «اوباما سردمدار استعمار را راه ندهيد» و «آمريکا تروريست واقعي است» سر دادند.

«نور العلم»، سخنگوي گروه حزب التحرير با اشاره به سياست هاي اسلام ستيزانه «جرج دبليو بوش»، رئيس جمهور پيشين آمريکا گفت: دو نوع مهمان وجود دارد؛ مهمان خوب و مهمان بد، اوباما هم مثل بوش يک مهمان بد است، شايد رنگ پوست وي با بوش فرق کند؛ اما همچنان به مسلمانان ستم مي کند.

وي افزود: ممکن است وي در اندونزي بزرگ شده باشد؛ اما هيچ دليلي براي رد نکردن وي وجود ندارد؛ زيرا رئيس جمهور آمريکا فرد ظالمي است که دستانش به خون آلوده است.

لازم به يادآوري است، اوباما که در دوران نوجواني در اواخر دهه 1960 چند سال در جاکارتا زندگي کرده، قرار است بيست و يکم مارس (اول فروردين‌ماه) واشنگتن را به مقصد جاکارتا ترک کند، وي سفري هم به گوام و استراليا خواهد داشت.

رابرت گيبس، سخنگوي کاخ سفيد هفته گذشته اعلام کرد كه رئيس جمهور آمريکا قصد دارد در سفر به اندونزي نيز سخنراني را که سال گذشته با هدف بهبود مناسبات ميان آمريکا و جهان اسلام در قاهره ايراد کرد را تکرار کند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار