آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۷۴۷۸

ترامپ از سرنگونی مجسمه‌های نماد نظام برده‌داری در آمریکا انتقاد کرد

رئیس‌جمهور آمریکا که در روزهای گذشته چند بار با حمایت از گروه‌های نژادپرست جنجال‌ساز شده، روز پنجشنبه از اقدام برخی فعالان برای سرنگون کردن مجسمه‌های نماد نظام برده‌داری در این کشور انتقاد کرد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا در بحبوحه انتقادات از حمایت‌های قبلی‌اش از گروه‌های نژادپرست، روز پنجشنبه از تلاش برخی فعالان برای سرنگون کردن مجسمه‌های حامیان نظام برده‌داری در آمریکا انتقاد کرد.

وی در توئیتر نوشت: «مشاهده نابودی تاریخ و فرهنگ این کشور با برداشته شدن مجسمه‌ها و یادبودهای زیبایمان غم‌انگیز است.»

رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه از تلاش‌های فعالان در روزهای گذشته برای برداشتن مجسمه‌های دو نفر از چهره‌های حامی نظام برده‌داری در این کشور، «رابرت لی» و «استونوال جکسون» انتقاد کرد.

وی مدعی شد که با ادامه این روال، باید شاهد اقدامات بعدی برای برداشتن مجسمه‌های «توماس جفرسون»، سومین رئیس‌جمهور و نویسنده اعلامیه استقلال آمریکا و «جورج واشنگتن»، نخستین رئیس‌جمهور این کشور نیز بود.

ترامپ نوشت: «نمی‌توان تاریخ را تغییر داد، اما می‌توان از آن درس گرفت. رابرت لی و استونوال جکسون- نفر بعدی چه کسی خواهد بود؟ واشنگتن یا جفرسون؟ احمقانه است. ضمن اینکه، جای این مجسمه‌های زیبا که از شهرها، شهرک‌ها و پارک‌های ما بیرون برده می‌شوند خالی خواهد بود و ما هرگز نخواهیم توانست مانند آن‌ها را جایگزین کنیم.»

اظهارات ترامپ چند روز بعد از خشونت‌ها در شهر «چارلوتسویل» در ایالت ویرجینیا مطرح شده است. ناآرامی‌ها در این شهر، روز شنبه زمانی به اوج رسید که صد‌ها نفر از سفیدپوست‌های ملی‌گرا در یک راه‌پیمایی به برداشته شدن مجسمه «رابرت لی» تجمع کردند.

«رابرت لی»، یکی از مهم‌ترین سرداران جنگ‌های داخلی آمریکا بود که نژادپرستان سفیدپوست او را به خاطر ایستادگی در برابر از بین رفتن برده‌داری و برتر بودن نژاد انگلوساکسون می‌ستایند. ژنرال رابرت ادوارد لی تا پایان جنگ داخلی آمریکا به جفرسون دیویس، رقیب سیاسی آبراهام لینکلن و از رهبران جدایی‌طلب جنگ‌های داخلی آمریکا که طرفدار برده‌داری و رئیس‌جمهور خودخوانده ایالات موتلفه بود، وفادار ماند.

در خشونت‌های روز شنبه، یک خودرو به معترضانی که در حال راه‌پیمایی علیه نژادپرستان سفیدپوست بودند حمله کرد و یک زن ۳۲ ساله را کشت و ۱۹ نفر را زخمی کرد.

ترامپ در خطابه‌اش بعد از این حادثه به دلیل نام نبردن از گروه‌های نژادپرست سفیدپوست و مقصر شناختن «همه طرف‌ها» در خشونت‌های روز شنبه به شدت آماج انتقادات و حملات قرار گرفت.

او یک روز بعد، تحت تأثیر فشار‌ها از گروه‌های نژادپرست و نئونازی‌ها نام برد و آن‌ها را «جانی و تبهکار» توصیف کرد.

رئیس‌جمهور آمریکا، سرانجام روز سه‌شنبه بعد از آنکه در یک کنفرانس خبری با سیل سئوالات و انتقادات خبرنگاران روبه‌رو شد، بار دیگر گفت که مسئولیت خشونت‌ها، متوجه هر دو طرف است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار