آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۷۵۸۶

برلین اظهارات اردوغان را دخالت در امور داخلی خود دانست

دولت آلمان سخنان خصمانه رئیس جمهور ترکیه در خصوص انتخابات این کشور را محکوم کرد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از دویچه وله، صدراعظم آلمان در تجمع انتخاباتی در شمال غرب این کشور اظهارات رئیس جمهور ترکیه را مداخله در امور کشورش نامید.

آنگلا مرکل که در جمع مردم شهر هرفورد سخن می گفت تاکید کرد: ما هیچگونه مداخله ای را نمی پذیریم.

از سوی دیگر «زیگمار گابریل» وزیر خارجه آلمان طی مصاحبه ای سخنان اردوغان را مداخله جویانه خواند و گفت وی قصد دارد مردم آلمان را رو در روی هم قرار دهد.

رئیس جمهور ترکیه روز گذشته طی اظهاراتی از شهروندان ترک تبار آلمان خواست با رای ندادن به مرکل و رقیب انتخاباتی اش به عمر دولت وی پایان دهند.

اردوغان احزاب اصلی آلمان را دشمنان ترکیه نامید و از ترک تبارها خواست با رای ندادن به آنها، درس بزرگی به مقامات این احزاب دهند.


ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار