نماینده مردم تهران بی توجهی حبیب الله بیطرف وزیر پیشنهادی نیرو نسبت به انتقادات برخی از نمایندگان را علت عدم رای آوری وی از مجلس برشمرد.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو علی مطهری نماینده مردم تهران در مجلس ظهر امروز در حاشیه جلسه علنی در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی مبنی براینکه پیشتر گفته میشد که رحمانی فضلی از مجلس رای نمیآورد، اما در عمل وی رای بالایی از مجلس گرفت اظهار داشت: عوامل مختلفی در این موضوع دخیل بود و در مجموع عملکرد ایشان قابل قبول بود.
وی با بیان اینکه گاهی نظرهای مخالف به موافق تبدیل میشود افزود: عدهای فکر میکنند اگر به رحمانی فضلی رای دادند در واقع فرد ضعیفی را در این سمت قرار داده اند به هر حال لابیهای زیادی اتفاق میافتد بسیاری از نمایندگان در حوزه انتخابیه شان مشکلاتی دارند بالاخره قول هایی به آنها داده میشود که این مشکلات رفع شود.
مطهری در پاسخ به سوالی مبنی براینکه در دوره یازدهم گفته میشد رحمانی فضلی نتیجه یک معامله بود آیا این بار هم میتوان این برداشت را داشت تصریح کرد: خیر، به هر حال آقای رحمانی فضلی در بسیاری از موارد خوب عمل کرد ضمن اینکه به برخی از موارد نیز ایراداتی داشتیم از سوی دیگر با توجه به فشارهایی که از سوی برخی نهادها به وزارت کشور وارد میشد، اما این وزارت خانه عملکردخوبی داشت و همین باعث شد رای خوبی بیاورد. وی در پاسخ به سوال خبرگزاری دانشجو پیرامون رای نیاوردن حبیب الله بی طرف وزیر پیشنهادی نیرو اظهار داشت: آقای بی طرف فعال نبود کم تحرک و نسبت به رای نمایندهها و اینکه برخی از شبههها را برطرف کند بی اعتنا بود.
مطهری ادامه داد: بی طرف تلاش نکرد و گرنه به راحتی میتوانست رای بیاورد.
نماینده مردم تهران در مجلس در پاسخ به این سوال که آیا بی توجهی بی طرف به خواستههای برخی نمایندهها موجب عدم رای آوری وی از مجلس شد تاکید کرد: بله وی باید به بعضی از انتقادات بهتر پاسخ میداد به هر حال تکلیفش را معلوم نکرد در نهایت نظر نمایندگان چنین بود و موضوع جهت سیاسی نداشت که بخواهیم بگوییم، چون بی طرف اصلاح طلب بود و در دوره خاتمی حضور داشت نتوانست رای بیاورد.
نایب رئیس مجلس بیان داشت: عدم رای آوری بی طرف به مسائل تخصصی و منطقهای معطوف میشد و اگر وی فعالتر بود اکنون رای آورده بود.
وی در بخش دیگری از سخنانش پیرامون سرانجام پخش تلویزیونی برنامههای فوتبال از صدا و سیما تصریح کرد: تلاش مشترک کمیته وزارت ورزش و سازمان صدا و سیما همچنان ادامه دارد باید میزان درآمد صدا و سیما و فدراسیون فوتبال تعیین شود و در جلسهای که قرار است شهریور ماه امسال در مجلس برگزار شود باید این موضوع که چند درصد از درآمد هر یک از طرفین به چه میزان باشد حل و فصل شود و ما نیز پیگیری میکنیم که ان شالله این موضوع حل شود.
مطهری در پاسخ به این سوال که گفته میشود فراکسیون امید سعی داشتند تا به عنوان مخالف ثبت نام کنند، اما درصدد دفاع از عملکرد وزرای پیشنهادی بودند تا فرصت ثبت نام مخالفین از فراکسیونهای دیگر هم، چون فراکسیون نمایندگان ولایی و فراکسیون مستقلین گرفته شود خاطر نشان کرد: اینها احتمالات است باید ثابت شود این گونه بوده است یا خیر.
نماینده مردم تهران در مجلس در پاسخ به این سوال که نظر شما درباره این موضوع چیست تاکید کرد: این طور نیست ممکن است مخالفی در مخالفت با وزیری بخواهد صحبت کند، اما ابتدای صحبت هایش چند مورد از اقدامات مثبت را هم بیان کند این به معنای این است که میخواهد بگوید مخالف همه کارهای وزیر نیستم بعد وارد مخالفت شود، اما همین که این مخالف موارد مثبت را بیان میکند دیگران میگویند وی موافق است، اما به نام مخالف ثبت نام کرده است.
نایب رئیس مجلس تاکید کرد: این گونه نیست که برخی میگویند مخالفین میخواهند وقت مخالفین و موافقین دیگر را بگیرند ممکن است یکی دو مورد بیشتر به این نحو نبوده باشد.
وی در پاسخ به این سوال که برخی اخبار حاکی از این بود که فراکسیون امید به یکی دو نفر از وزرای پیشنهادی رای اعتماد نمیدهد منظور کدام یک از افراد بود بیان داشت: نمیدانم از سخنگوی فراکسیون امید بپرسید.
مطهری در پایان درباره ارزیابیش پیرامون میزان کیفیت این دوره از رای اعتماد وزرا با دوره قبل خاطر نشان کرد: به نظرم رای اعتماد این دوره با دوره قبل تفاوتی نداشت.