کد خبر:۶۲۹۷۸۷
دانشجوی فعال صنفی دانشگاه علوم پزشکی ایلام:
پرداخت هزینه افزایشیافته خوابگاهها در توان دانشجویان نیست/ عدم وجود امکانات مناسب در ساختمانهای خوابگاه
دانشجوی فعال صنفی دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: هزینه خوابگاه ها برای ترم جدید افزایش پیدا کرده است و این در حالی است که تعداد خوابگاه دولتی که برای خواهران اختصاص داده بودند کمتر شده است.

نوری ادامه داد: خوابگاه های خودگردان ابتدا همه مبلغ به علاوه ودیعه مورد نظر خودشان را می گرفتند و سپس اجازه اسکان می دانند و از طرفی هم بعد از اتمام اسکان مبلغ ودیعه را بعضا به دانشجو ها پس نمی دادند.
وی افزود: دانشجویان خانم این دانشگاه از ترم چهار غالبا می توانند وارد خوابگاه دولتی بشوند و ترم اولی ها با معضل خوابگاه های خودگردان مواجه هستند.
دانشجوی فعال صنفی دانشگاه علوم پزشکی ایلام تصریح کرد: اکنون هزینه خوابگاه های خودگردان که زیر نظر دانشگاه هستند افزایش پیدا کرده است و مبالغ تا 400 و 500 هزار تومان افزایش داشته است که برای دانشجویان تامین این هزینه مشکل است.
نوری در پایان تاکید کرد: خوابگاه هایی که تاکنون در آن ساکن بودیم امکانات و امنیت خوبی نداشتند و امیدواریم این مسئله عدم امکانات و هزینه بالای آنها حل شده و برای دانشجویان چاره اندیشی شود چرا که دانشجویان دختر مجبور بودند از شهر به دانشگاه دائم در رفت و آمد باشند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.