بیستمین جشنواره بین المللی قصه گویی فراخوان مسابقهی مقالهنویسی با موضوع قصهگویی را نیز منتشر کرده است. هیات داوران این بخش تنها آثاری را بررسی میکنند که علمی پژوهشی، علمی ترویجی و تحقیقی پژوهشی باشند.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ بیستمین جشنواره بینالمللی قصهگویی در حالی برگزار خواهد شد که امسال در بخش قصهگویی علاقهمندان در موضوعهای «آزاد» با درونمایه آموزشی و تربیتی، «ادبیات عامه و فولکلور - شاهنامه و...» و «رضوی» به رقابت خواهند پرداخت.
در عین حال، از چندی پیش دبیرخانهی این جشنواره فراخوان مسابقهی مقالهنویسی با موضوع قصهگویی را نیز منتشر کرده است.
«استفاده از زبان وجودی در قصهگویی»، «قصهگویی و رشد مهارتهای اجتماعی در کودکان و نوجوانان»، «قصهگویی و تربیت دینی در کودکان و نوجوانان»، «کارکردهای روانشناختی قصهگویی در دنیای کودکان»، «قصهگویی در دنیای دیجیتال» و «چگونگی بازنویسی داستانهای دینی برای قصهگویی»، موضوعهای این مسابقه هستند.
تمامی علاقهمندان شامل نویسندگان، پژوهشگران، مربیان، معلمان، اساتید، دانشجویان، اولیای تربیتی و... میتوانند با ارسال چکیده مقاله خود تا ۵۰۰ کلمه در بردارنده بیان مسئله، روش پژوهش و یافتههای تحقیق، نتیجهگیری به همراه کلید واژهها به دبیرخانه مرکزی در این مسابقه شرکت کنند.
بر همین اساس، هیات داوران این بخش تنها آثاری را بررسی میکنند که علمی پژوهشی، علمی ترویجی و تحقیقی پژوهشی باشند.
پیش از این زمان ارسال چکیدهی مقالهها ۳۱ مرداد اعلام شده بود، اما با تمدید این مهلت، نویسندگان مقالهها تا ۲۰ شهریور امکان ارسال آثار خود را دارند. نتایج بررسی این چکیده مقالهها تا ۲۰ مهر ۱۳۹۶ اعلام خواهد شد.
بر اساس این خبر، دبیرخانه پذیرای اصل مقالههایی خواهد شد که حداکثر در ۱۵ صفحه A. ۴ در قالب word و pdf با قلم BMitra اندازه ۱۴ نوشته شده است.
مقالههای برگزیده همزمان با اجرای جشنواره بینالمللی قصهگویی در دی ۱۳۹۶ از سوی ارایهدهندگان خوانده میشود.
دبیرخانه بیستمین جشنواره بینالمللی قصهگویی در تهران، خیابان دکتر فاطمی، خیابان حجاب، اداره کل آفرینشهای فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان واقع شده است.
علاقهمندان میتوانند از طریق نشانی الکترونیکی ccf.kanoon@gmail.com با دبیرخانه این جشنواره در ارتباط باشند.