کد خبر:۶۳۰۵۹۵

سینما تماشا شنبه‌ها هم نیم بهاء شد

با موافقت شورای صنفی نمایش، از ۱۱ شهریور ماه بهای بلیت پردیس سینمایی تماشا در روزهای شنبه نیم بهاء شد.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ با موافقت شورای صنفی نمایش، از ۱۱ شهریور ماه بهای بلیت پردیس سینمایی تماشا در روزهای شنبه نیم بهاء شد.

مدیر پردیس سینمایی تماشا با اعلام این خبر گفت: با توجه به استقبالی که در روزهای سه شنبه از سوی مخاطبان مواجه بودیم و بررسی تعداد مخاطبان سینما در ۵ ماهه اول سال و نسبت آن با روزهای نیم بهاء، از شورای صنفی نمایش درخواست کردیم شنبه‌ها را نیز بلیت را نیم بهاء ارائه کنیم که خوشبختانه مورد موافقت قرار گرفت.

مسعود نجفی ادامه داد: پردیس سینمایی تماشا از ابتدای سال جاری تا پایان مرداد ماه صد و هفت هزار و هفتصد و بیست و پنج نفر مخاطب داشته است که از این تعداد چهل هزار و چهارصد و هفتاد و هفت نفر به روزهای سه شنبه اختصاص دارد. یعنی حدود ۳۸ درصد از مخاطبان سینما ترجیح داده اند که با بلیت چهار هزار تومانی به تماشای فیلم‌ها بنشینند.

در حال حاضر فیلم‌های تابستان داغ، سارا و آیدا، ساعت پنج عصر، اکسیدان و پاتو کفش من نکن در این پردیس سینمایی روی پرده اکران می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار