کد خبر:۶۳۰۹۹۳
توکلی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

عدم معرفی گزینه پیشنهادی وزارت علوم نشانه بی‌توجهی دولت به مسائل علمی است

دبیر علمی آموزشی انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علامه طباطبایی گفت: عدم معرفی گزینه پیشنهادی وزارت علوم نشانه بی‌توجهی دولت به مسائل علمی و وزارتخانه مهمی مانند وزارت علوم است.
عاطفه توکلی دبیر علمی آموزشی انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علامه طباطبایی در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با تاکید بر اینکه روحانی باید بدون طفره رفتن در قبال موضوع عدم معرفی گزینه وزارت علوم پاسخگو باشد، گفت: بعد از انصراف وزیر پیشنهادی علوم قرار بود که گزینه پیشهادی به زودی معرفی شود؛ ولی اینکه تا الان وزیر علومی معرفی نشده است این مصداق بارز کم توجهی دولت به مسائل علمی و وزارت خانه مهمی مثل وزارت علوم است.
وی با بیان اینکه اگر آقای روحانی بر اساس شعار خود فراجناحی عمل می‌کرد باید تا الان تکلیف وزارت علوم مشخص می‌شد، افزود: نکته قابل توجه اینجاست که حامیان دولت دوازدهم در انتخابات را دانشجویانی تشکیل داده بودند که دغدغه‌های علمی آنان به وزارت خانه‌ای گره خورده که تاکنون وزیری توسط ریس جمهور برای این وزارت خانه معرفی نشده است.
توکلی بیان کرد: سوال اینجاست که آیا رئیس جمهور در طیف تحصیل کرده و فرهیخته کشور کسی را شایسته وزارت علوم نمی‌بینند؟ در هر حال روحانی که قصد وارد کردن وزیر علوم را ندارند با این وجود باید از همین طرفیت موجود برای معرفی وزیر علوم استفاده کند.
وی اضافه کرد: با توجه به تاخیر بسیار چشمگیر در معرفی وزیرعلوم انتظار می‌رود که گزینه پیشنهادی این وزارتخانه فردی شایسته و فراجناحی باشد تا با عملکرد خود دانشگاه را پیاده نظام طیف‌های سیاسی نکند.
دبیر علمی آموزشی انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علامه طباطبایی گفت: هر چند در خصوص وجود وزیر زن و کاهش چشمگیر سن کابینه در کابینه دولت دوازدهم اثری نبود؛ اما امید واریم وزیر علوم به عنوان فردی از قشر جوان، کارآمد، فرهیخته و آشنا با آرمان‌های انقلاب هر چه سریع‌تر معرفی شود و قطعا این ظرفیت در بین سایر اعضای هیات علمی غیر از رئیس ستاد انتخاباتی و اقازاده‌ها پیدا می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار