آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۱۷۹۶
قنادباشی در گفت‌وگو با دانشجو:

عربستان مدت‌ها است بازیگر اثرگذاری در منطقه نیست/ تغییر رویکردهای رژیم سعودی را نباید جدی گرفت

یک کارشناس مسائل خاورمیانه گفت:کاهش تبلیغات عربستان سعودی علیه ایران و کم کردن میزان هجمه‌های تبلیغاتی این کشور بستگی به دوران حج داشت و این کشور مجددا پس از سپری شدن ایام حج سیاست‌های گذشته را کماکان ادامه خواهند داد.
جعفرقناد باشی کارشناس مسائل خاورمیانه در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو در مورد مواضع یک بام و چند هوای عربستان سعودی در قبال ایران گفت: اخیرا رئیس دیوان پادشاهی عربستان به رسانه‌های این کشور اعلام کرده تا در مورد شیعیان و به ویژه ایرانیان مطلبی درج نکنند از سوی دیگر عادل الجبیر وزیر امور خارجه کشور سعودی ادعا کرد ایران از طریق حزب الله و حملات تروریستی امنیت منطقه را بر هم می زند.
 
وی ادامه داد: اینکه عربستان در شرایط فعلی چرخش ۱۸۰ درجه‌ای داشته باشد یا سیاست‌های غیرمنتظره‌ای اتخاذ کند یا حتی در دیپلماسی خود تزلزلی داشته باشد و یک خط منطقی را دنبال نکند کاملا طبیعی است.

قناد باشی با بیان اینکه دلیل تزلزل عربستان موقعیت بی ثبات این کشور در داخل و خارج است گفت: کاهش تبلیغات عربستان سعودی علیه ایران و کم کردن میزان هجمه‌های تبلیغاتی این کشور بستگی به دوران حج داشت و الان مجددا شاهد آن هستیم که پس از سپری شدن ایام حج سیاست‌های گذشته را کماکان ادامه خواهند داد. 

این کارشناس مسائل خاورمیانه با بیان اینکه انعکاس سیاست‌های یک بام و چند هوای عربستان به دلیل نگرانی ریاض از موقعیت خود در منطقه است، گفت: این کشور وقتی منافع خود را در منطقه و داخل کشور در خطر می‌بیند به سمت قدرت برتر منطقه یعنی ایران چرخش پیدا می‌کنند و زمانی که می‌بینند اربابان آنها در قبال این چرخش از آنها ناراضی می‌شوندو مجددا با بیان مواضع تهاجمی علیه ایران به سمت اسرائیل و انگلیس سوق پیدا می‌کنند. 

وی با تاکید براینکه عربستان در شرایطی است که دیگر عاملی تاثیرگذار در منطقه محسوب نمی‌شود گفت: براین اساس در عمل اقدامات خصمانه‌ای انجام می‌دهد، اما در حرف مواضع متناقضی اتخاذ می‌کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار