آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۲۳۴۱

«مذاکره اهریمن» با موضوع فروش اسلحه به آفریقا در شبکه پرس تی وی

«مذاکره اهریمن» (Devil's Bargain) عنوان مستندی است به کارگردانی شلی سیول که در شبکه پرس تی وی به بررسی موضوع فروش اسلحه به کشورهای آفریقایی می‌پردازد.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ این مستند به تهیه کنندگی دبورا پارک و شلی سیول در سه قسمت ۲۵ دقیقه‌ای به سه زبان انگلیسی، روسی و سومالیایی تولید شده است و موضوع فروش اسلحه به کشورهای آفریقایی و سود سرشار کشورهای سلطه گر ناشی از رشد این صنعت به بهانه مبارزه با تروریسم به ویژه پس از حادثه یازده سپتامبر ۲۰۰۱ را مورد بررسی قرار می‌دهد.

مستند «مذاکره اهریمن» (Devil's Bargain) روایتگر دزدی، قتل، تجاوز و وحشیگری در کشورهای وارد کننده اسلحه است که اغلب قربانیان این فضای خشن، کودکان هستند.

این مستند همچنین از کشورهای عضو شورای امنیت یعنی آمریکا، انگلیس، فرانسه، چین و روسیه به عنوان بزرگترین صادرکنندگان اسلحه نام می‌برد و در ادامه به درخواست ۱۳۹ کشور مبنی بر تنظیم قراردادهای بین المللی برای تولید و تجارت اسلحه و امکان ردیابی اسلحه‌ها از طریق شماره سریال اشاره می‌کند که این درخواست مورد مخالفت آمریکا قرار گرفت و با رای ممتنع روسیه و چین مواجه شد.

مستند «مذاکره اهریمن» (Devil's Bargain) ۲۰ تا ۲۲ شهریور ماه ساعت ۰۵: ۰۰ بامداد به وقت تهران از شبکه پرس تی وی پخش می‌شود. تکرار این برنامه نیز در چهار نوبت در ساعات ۱۰: ۰۰، ۱۶: ۰۰، ۲۲: ۰۰ و ۰۲: ۰۰ پخش خواهد شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار