کناره‌گیری ۲ مسئول شرعی سعودی از ائتلاف تحریرالشام
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۲۸۸۲

کناره‌گیری ۲ مسئول شرعی سعودی از ائتلاف تحریرالشام

۲ تن از تروریست‌های سعودی موسوم به مسئولان شرعی ائتلاف «هیئة تحریر الشام» (النصره) در سوریه از این ائتلاف کناره‌گیری کردند.
کناره‌گیری ۲ مسئول شرعی سعودی از ائتلاف تحریرالشام
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «عبدالله المحیسنی» و «مصلح العلیانی» که از مسئولان «شرعی» ائتلاف تروریستی هیئة تحریر الشام بودند، ازاین ائتلاف کناره‌گیری کردند.

هتش (هیئة تحریر الشام) همان جبهة النصره سابق است که برای آنکه خود را از لیست گروههای تروریستی سازمان ملل یا آمریکا خارج کند، نام خود را تغییر داد.

المُحیسنی و العلیانی با انتشار بیانیه‌ای در کانال تلگرامی خود استعفای خود از این ائتلاف را اعلام کردند.

این دو تروریست سعودی می‌گویند که علت اصلی کناره گیری آن‌ها فایل‌های صوتی است که لو رفته و در آن بر «انتقام شدید از مسئولان شرعی» تأکید شده است.

روز گذشته فایل صوتی از «ابو محمد الجولانی» رهبر اصلی هیئة تحریر الشام به همراه «ابوالولید» سرکرده بخش ادلب پخش شد که در آن به «مسئولان شرعی» تاخته بودند.

ابوالولید در این فایل صوتی از الجولانی خواسته بود که به او اجازه دهد تا المحیسنی را بازداشت کند، ولی الجولانی این مسئله را نپذیرفت و گفت که «بازداشت وی مسئله را پیچیده‌تر خواهد کرد».

«مسئولان شرعی» تحریر الشام روز گذشته شروطی را برای ماندن در این ائتلاف مطرح کردند که عبارتند از: بازگرداندن اعتبار به «اهل علم» و حفظ جایگاه آنان، فعال کردن پرونده قضاوت داخلی و افزایش اختیارات آن و تشکیل کمیته‌ای با اختیارات بالا.

گفته می‌شود که تحریر الشام تا کنون رسما هیچ واکنش یا پاسخی به این شروط رسمی نداشته است.
پربازدیدترین آخرین اخبار