نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی تاکید بر انجام کار فرهنگی مناسب گفت: اگر بخواهیم این گونه مسائل را تنها با اعدام یا زندانی کردن از بین ببریم در واقع صورت مسئله را پاک کرده ایم.
سهیلا جلودارزاده نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، پیرامون مسئله کودک آزاری گفت: این که طرح تصویب قانونی برای کودک آزاری به سال ۹۷ موکول شده به این دلیل است که احتمالا پرونده در روند عادی رفته و پس از گذشتن از مراحل مختلف مرحله تصویب را طی میکند.
وی در ادامه تحلیلی از این مسئله ارائه داد و گفت: موضوع کودک آزاری یک واقعیت اجتماعی است که به مراقبت خانوادهها و مسئله تقویت وجدان عمومی مربوط میشود. پیش از این در جامعه ما چنین اتفاقاتی نادر بود و اخلاقیات اجتماعی مانع از بروز و شیوع چنین مسائلی میشد در حال حاضر این مسائل شکل پیدا کرده و باید آن را حل کرد در واقع ذهنیتها باید تغییر پیدا کند و فرهنگ سازی شود.
نایب رئس کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: باید از سوی رسانه ملی و قوه قضاییه نیز در این باره طرحی مطرح شود، به گونهای که به وسیله همه رسانهها حرکتی آغاز شود که از لحاظ فرهنگی این موضوع را در کشور حل کنند و به پیشگیری از آن بپردازند. و گرنه اگر بخواهیم این گونه مسائل را تنها با اعدام یا زندانی کردن از بین ببریم در واقع صورت مسئله را پاک کرده ایم. چرا که سال هاست این عوامل بازدارنده اجرا میشود و به تنهایی تاثیر زیادی نداشته است.
جلودارزاده افزود: در واقع باید عوامل بازدارنده را تقویت کرد، چرا که شیطان در همه ابعاد بدی را گسترش میدهد. پیشگیری از این مسائل به همراه مجازات مهمترین مسئله است، زیرا اگر مجازات انجام نشود جرات جرم و گناه زیاد میشود. لذا هر دو باید توامان با هم باشند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی افزود: پیشتر این گونه وقایع هم کمتر اتفاق میافتاد و هم کمتر منتشر میشد چرا که بحث احترام به حرمتها در جامعه پررنگ بود. این گونه آزارها به نوعی هتک حرمت نیز محسوب میشود جایگاه اخلاقی و اجتماعی نداشت.