معاون سیما گفت: ناصر کریمان سرپرستی تیم سیاستگذاری سازمان را که برنامههای سینمایی را بررسی میکند به عهده دارد و بعد از دهه اول محرم درباره برنامه «هفت» به نتیجهگیری خواهیم رسید.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ «مرتضی میرباقری» معاون سیما در حاشیه بازدید از پشت صحنه سریال محرمی «هاتف» در جمع خبرنگاران گفت: همانطور که پیش از این گفته شد شبکههای مختلفی داوطلب ساخت برنامههای سینمایی هستند، اما قرار است محوریترین و اساسیترین نقش را شبکه سه برعهده داشته باشد.
وی در همین زمینه افزود: بنابراین در سیاستگذاری ما نسبت به ساخت این برنامههای سینمایی، ممکن است برنامه سینمایی در شبکههای دیگر پخش شود. چراکه اگر این برنامهها با نقشه سازمان صداوسیما نسبت به برنامههای سینمایی هماهنگ نباشد، حذف خواهد شد، همانطور که برنامه قدیم «هفت» نیز با نقشه جدید ما انطباق نداشت.
معاون سیما ادامه داد: سرپرستی تیم سیاستگذاری سازمان که برنامههای سینمایی را بررسی میکند را ناصر کریمان مدیرگروه اجتماعی شبکه سه برعهده دارد و بعد از دهه اول محرم درباره برنامه «هفت» به نتیجه گیری خواهیم رسید.
وی درباره نام مجری برنامه «هفت» و سایر عوامل تولید آن نیز گفت: هر اسمی که به عنوان کاندیدا مطرح میشود صددرصد حذف خواهد شد. همچنین مهدی کرم پور نیز حذف میشود چرا که اگر کسی به کار تیمی وارد نباشد قواعد کار تیمی را برهم میزند.
معاون سیما درباره شایعه ممنوع الکاری پیمان یوسفی با توجه به اظهار نظرش نسبت به حضور زنان در ورزشگاه بیان داشت: پیمان یوسفی ممنوع التصویر نشده است، با این حال ما به دوستان مجری خود توصیه کردهایم که بر اساس مصالح ملی و شبکه و برنامهای که در آن کار میکنند مطالب شان را بیان کنند. وقتی ما به کسی تریبون میدهیم آن شخص ماموریت معینی دارد و اگر بخواهد بدون کار کارشناسی نکتهای را بیان کند در نظر نمیگیرند که این حرف چه ابعادی را در بر دارد و چه هزینهای را برای شبکه و برنامه ایجاد میکند. اگر قرار باشد افراد درباره همه چیز اظهارنظر کنند کاری غیرحرفهای است. پیمان یوسفی کار غیرحرفهای انجام داد، اما اینگونه نبود که ممنوع التصویر شده باشد.
وی با اشاره به ایجاد شوراهای اندیشه ورزی در شبکههای سیما گفت: این شوراها در راستای رویکردی مشورتی برای شبکهها تشکیل شدهاند. ما برنامههای برند و پربیننده از هر شبکه داریم و ماموریت این دوستان این است که برای ارتقای این برنامههای برند مشورت دهند و همچنین برای ایجاد برنامههای جدید پیشنهادهای خود را ارائه کنند. در نهایت شوراهای اندیشه ورزی در کنار مدیران شبکهها قرار میگیرند و برای رشد بهتر شبکهها تلاش میکنند.
میرباقری با اشاره به وضعیت سریالها و بازیهای نمایشی در شبکهها بیان داشت: ما در ۲ سال اخیر باکسهای پربیننده سیما را از دست دادیم این باکسهای نمایشی تعطیل شده بودند و یا سریالهای تکراری و خارجی در کنداکتور پخش قرار گرفته بود؛ بنابراین اولین تصمیم راهبردی ما برای احیای این باکسهای نمایشی این بود که حتما سریال ایرانی پخش شود. اکنون باکسهای نمایشی در شبکههای یک، دو، سه، پنج و اخیرا شبکه نسیم احیا شده است و بعد از این ما درصدد غنی سازی و ارتقای کیفیت سریالها هستیم، اما این کار به صورت تدریجی اتفاق خواهد افتاد.
میرباقری با اشاره به ساخت سریالهای مناسبتی عنوان کرد: اگر ما بتوانیم باکسهای نمایشی را برای مناسبتها تنظیم کنیم ارتباط مان با مخاطب بیشتر میشود. اکنون ۲ سریال جدید برای محرم امسال و سریال هایی برای هفته دفاع مقدس و هفته نیروی انتظامی داریم و به این ترتیب مردم به تدریج عادت میکنند که از سازمان در مناسبتها سریال هایی را توقع داشته باشند.
وی درباره برنامه «خندوانه» و «سرزمین کهن» اعلام کرد: فصل جدید برنامه «خندوانه» بعد از ماه محرم و صفر به تولید خواهد رسید و بلافاصله بعد از ضبط و تولید در کنداکتور پخش قرار میگیرد. همچنین در تدارک پخش سریال سرزمین کهن نیز هستیم و انشالله در فصل پاییز روی آنتن خواهد رفت.