
کد خبر:۶۳۶۳۸۶
در راستای امنیت خاطر سهامداران صورت گرفت؛
دستور ویژه وزیر اقتصاد/بررسی مشکلات سهامداران شرکت کنتور سازی
به دستور وزیر امور اقتصادی و دارایی کمیتهای ویژه مامور بررسی مسائل و مشکلات سهامداران شرکت کنتور سازی شد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، در ماموریت وزیر اقتصاد خطاب به اعضای کمیته ویژه آمده است: با توجه به اینکه سیاست وزارت امور اقتصادی و دارایی همواره حمایت از بازار سرمایه و امنیت خاطر سهامداران میباشد؛ لازم است اعضای کمیته با بهره مندی از حداکثر ظرفیتهای قانونی نسبت به حل مسائل و مشکلات سهامداران خرد شرکت کنتور سازی اقدام نمایند.
در این خصوص دومین جلسه کمیته ویژه در تاریخ ۹۶ / ۷ / ۱ با حضور تمامی اعضای کمیته تشکیل و مقرر شد نتایج پیگیریهای این کمیته حداکثر ظرف مدت دو ماه به اطلاع سهامداران شرکت کنتور سازی رسانده شود.
در این خصوص دومین جلسه کمیته ویژه در تاریخ ۹۶ / ۷ / ۱ با حضور تمامی اعضای کمیته تشکیل و مقرر شد نتایج پیگیریهای این کمیته حداکثر ظرف مدت دو ماه به اطلاع سهامداران شرکت کنتور سازی رسانده شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.