آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۸۳۵۵
با رد دو فوریت صورت گرفت

مخالفت با ادغام صندوق بازنشستگی فولاد در صندوق بازنشستگی کشوری

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با دو فوریت طرح ادغام صندوق حمایت از بازنشستگان کارکنان شرکت فولاد در صندوق بازنشستگی کشوری مخالفت کردند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، در جلسه علنی روز یکشنبه مجلس شورای اسلامی بررسی دو فوریت طرح ادغام مؤسسه صندوق حمایت از بازنشستگان کارکنان شرکت فولاد در صندوق بازنشستگی کشوری در دستور کار صحن علنی مجلس قرار گرفت.

حسینعلی حاجی‌دلیگانی نماینده مردم شاهین‌شهر به عنوان طراح این طرح گفت: بازنشستگان صندوق بازنشستگی فولاد هر ماه نگران دریافت مستمری‌شان هستند؛ هنوز حقوق ماه گذشته این افراد پرداخت نشده است.

در ادامه محمد عباسی نماینده مردم رودسر در مخالفت با دو فوریت این طرح، با اشاره به شرایط سخت بازنشستگان فولاد گفت: صندوق بازنشستگی دارای مشکلات فراوانی است و با الحاق صندوق بازنشستگی فولاد به این صندوق، مشکلات آن افزایش خواهد یافت.

در ادامه علیرضا سلیمی نماینده مردم محلات در مخالفت با این طرح، معتقد بود این طرح دارای بار مالی است و مورد ایراد شورای نگهبان قرار خواهد گرفت.

وی ادامه داد: در صورت موافقت نمایندگان با دو فوریت این طرح، درواقع از چاله به چاه می‌افتیم و بحران صندوق‌های بازنشستگی افزایش می‌یابد.

احمد سالک نماینده مردم اصفهان در موافقت با این طرح اظهار داشت: در حال حاضر بازنشستگان فولاد به دلیل عدم پرداخت حقوقشان مقابل استانداری اصفهان تجمع کردند؛ باید مشکل آن‌ها حل شود.

علی ادیانی‌راد نماینده مردم قائمشهر، جویبار و سوادکوه نیز با اعلام تذکری گفت: این طرح مخالف برنامه ششم توسعه است و برای تصویب کلیات، نیازمند آرای مثبت دو سوم نمایندگان مجلس می‌شود.

در پایان نمایندگان با ۷۶ رأی موافق، ۹۹ رأی مخالف و ۹ رأی ممتنع از مجموع ۲۲۳ نماینده حاضر در مجلس، با دو فوریت این طرح مخالفت کردند.

یک فوریت این طرح نیز با ۶۶ رأی موافق، ۱۰۲ رأی مخالف و ۱۰ رأی ممتنع از مجموع ۲۲۵ نماینده حاضر در مجلس به تصویب نرسید.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار